PR CUAET
-
Форма 5406 це відомості про сім'ю : чоловіка/жінку, батьки, діти, брати сестри, навіть напів брати та сестри. Тому канадський родич тут зобов'язаний бути
-
Канадський родич лише не фігурує у формі 0008 бо він не може бути dependent
-
AOR це федеральний етап?
-
Це найсвіжіші терміни виготовлення паспорта. Подавав і забирав у Торонто
-
Там написано, що ви (основний апліканта) маєте заповнити цю форму, а також від імені членів родини які не є громадянами Канади або пр. Але тут треба вказувати канадського родича
-
Перекладаєте всі необхідні документи, потім скануєте оригінал і переклади , додаєте у онлайн форму
-
Вони періодично дають знижку на платні матеріали -50%. На їх інстаграмі вони викладають інформацію коли вони роблять знижки. З попереднього досвіду вони в січні не роблять ті знижки, але в кінці лютого можливо
-
Подскажите, а что за распродажи/скидки?
-
Дуже дякую!
-
Есть программы где вы подаетесь на ЕЕ, а потом провинция вам шлёт приглашение на провинциальное получение ПР. И вы подаете документы в провинцию и остаётесь в ЕЕ. Получаете номинацию и продолжаете путь по ЕЕ.
-
Таке питання, якщо я працюю 18 місяців по НОК 3 в Квебеці, але зараз розглядаю Альберту для переїзду, то мені зарахують цей досвід роботи для піар? Я ще не добре розбираюся в програмах імміграції Альберти. Чи взагалі це не зашкодить мені для пр?
-
В Україні, ні
-
Оо то стало ще важче чим коли я ловила слот😅 Дякую за інфу!
-
Єдина форма де фігурує інформація про резидента або громадянин Канади - це форма ІММ0191. Якщо я помиляюсь, то прошу мене виправити.
-
Підскажіть будь ласка, де ви робили переклад довідки з Польщі? І де потрібно її завірити?
-
Ось початок форми 5406, де є пояснення, що вносити потрібно інформацію членів сім'ї які НЕ Є резидентами Канади, або громадянами.
-
Якщо я не помиляюсь, то в формі 5406 потрібно вказати тільки членів сім'ї, які НЕ Є резидентами чи громадянами Канади.
-
Доброго вечера. Подскажите, пожалуйста, на тему «доказательств гражданского брака». Есть договор аренды, где мы указаны. Нужна ли какая-то форма или заверение нотариуса?
-
Підкажіть будь ласка номер форми, де Ви знайшли це поле з питанням "Dépendent information"
-
Дякую за відповіді
12 Jan 2024, 17:45
Post 919 of 401509
about a minute ago