PR CUAET
-
Вітаю. Маю декілька запитань, якщо хтось знає прощу відповісти. 1. Ми маємо з України соц допомогу на нашу дитину інваліда, а також виплату за 3 дитину. Чи потрібно це вказувати? 2. Мій батько висилав мені кошти (долари) на мою USD картку приват зі своєї приват. Чи потрібно вказувати? П.С. Використовував ці картки лише для купівлі в магазинах в Канаді. Дякую
-
Навчання онлайн?
-
Польша
-
З Чехії?
-
Добрый день ) Буду заполнять первую свою налоговую декларацию за 23 год,работаю в компании Есть формы Т4 с предыдущей работы ,и с настоящей Скажите ,мне нужно что то из банка брать ?форму какую-то ? Буду заполнять через wealthsimple И еще такой вопрос ,мой отец из Европы делал перевод на мой канадский банк один раз ,я должен указывать это? Если да,то как и какая форма есть для этого ? За ранее спасибо 😎🙏
-
Подавайтесь, ви маєте бути в Канаді законно до отримання ПР, тобто мати діючий дозвіл на роботу.
-
Всех в одном письме нужно
-
Дуже дякую
-
Да @Daria_Polishchuk1
-
привіт, я подався на федеральний етап а також хочу обновити мій Work Permit який відносно скоро закінчується. Скажіть будь ласка, якщо я подамся на продовження ворк перміту, це вплине якось негативно на мою заявку на пр?
-
Ви з долучили всіх аплікантів до однієї відповіді на емейл, чи відповідали на кожен лист окремо?
-
привіт, я подався на федеральний етап а також хочу обновити мій Work Permit який відносно скоро закінчується. Скажіть будь ласка, якщо я подамся на продовження ворк перміту, це вплине якось негативно на мою заявку на пр?
-
я не пойму, эти слоты вообще существуют?
-
Ви відповідаєте за трьох роблячи реплей зі свого листа від IRCC.
-
T5 в кабинете банка если была прибыль Нет, подарки не облагаются налогом.
-
Чекати на імейл з портал2, приблизно 6 тижнів
-
Для Home Depot. Ви можете завантажити Т4 зі свого акаунту в їхній базі, не чекаючи на пошту.
-
Добрий день, чи є у кого-небудь відео інструкцію як продовжити ворк перміт якщо тобі дали його не на три роки, а на менше?
-
Доброго дня. Можливо хтось підкаже: чоловік почав працювати на construction в грудні 2023, приїхавши до Канади в цьому з місяці. Перша оплата в січні 2024. Статус self employed. Чи маю я його income ввдбражати в моїй декларації як 0? Дякую.
-
Поділіться, чи довго чекаєте/чекали після того, як довідправили документи по запиту?
12 Jan 2024, 17:45
Post 92798 of 390456
about a minute ago