PR CUAET
-
Поділіться, чи довго чекаєте/чекали після того, як довідправили документи по запиту?
-
Дякую, заспокоїли
-
Конечно впустят
-
Підскажіть будь ласка, хто знає. Якщо в мами в паспорті стоїть віза WORKER, але вона приїде після 31 березня 2024, чи її впустять в Канаду просто як туриста? Розумію, що нічого не отримає, але мені головне щоб вона могла просто заїхати.
-
Ясно. Все сумно... Дякую дуже за консультацію
-
Разом з AOR
-
Дозапит після аор прийшов?
-
Звісно, якщо він отримав виплату лише в 2024 році, а в 2023 не було нічого. Але якщо в нього були доходи до приїзду в минулому році за кордоном, то їх треба вказувати (податок із них ви не сплачуватиме те)
-
Не можу завантажити, бо я там вже не працюю і мій кабінет вже деактивовано. Але я нарешті вже отримала Т4 від них поштою. (Canada Post - наше все! 🥹 Як же без неї?)
-
я чув що можуть бути проблеми при розгляді заявки так как той ворк перміт з яким я подався вже буде не дійсний
-
Ні, запросили оригінали документів, та уточнити деяку інформацію власне у формі 5669е, яку підписувала фізично, ну і запросили оплатити біометрію
-
Дозапит стосувався лише цього підпису?
-
Добрий день. При оформленні DHL express - чи повинні вони надати мені трекенговий номер доставки?
-
Даже вы согласились)
-
Ну были случаи когда не 3-4 сек.
-
слоты забирают за 3-4 сек, пока напишет слот есть, его уже не будет
-
Є в закріплених.
-
Як скажете. 😊
-
Мы все тут поочередно сидим и если кто видит, хватает слот и потом "кричит" группу
-
как долго мониторят?
12 Jan 2024, 17:45
Post 92817 of 398586
2 minutes ago