PR CUAET
-
1 день
-
65310
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
Дякую) А де взагалі висвітлюють мінімальні прохідні бали?
-
Дякую ☺️
-
За 6-12 місяців дуже посиленого вивчення можна фр здати на 7, це вам додасть 62 бали, плюс буде ще рік канадського досвіду, можна на ті високі бали дотягнути, кажуть може впадуть до 510—520 до кінця року
-
Міграційний консультант
-
Більші проблеми будуть у Вас коли ви не матимете законного права знаходитися в Канаді без перміту до отримання eCoPR (PR). Моїй дитині видали ворк перміт на протязі розгляду справи PR навіть після final decision.
-
Так
-
Можливо @OstapBosak знає відповідь.
-
Французька найнижчий прохідний 336, але треба всі компоненти на 7 здати, це вимога. Як варіант
-
Анна,уточните пожалуйста что значит отвечать тезисно.Спасибо!
-
Максимум 6 тижнів
-
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, чи потрібно завантажувати інформацію про медкомісію, ситуація така, що коли я проходила медкомісію (1,5 роки тому), мені дали тільки чек, на даний час я звернулась до клініки, але мені відповіли що вони зберігать цю форму тільки рік , тобто в них в базі інформація висвічує що я пройшла медекзамен, є штрих код, але інформативного листа надати не можуть, чоловік проходив 1 рік назад, для нього роздрукували
-
В номінаційному сертифікаті є таке поле restriction of employment й там зазначено Yes or No
-
Як хто пояснював що взагалі не служив і повістки не отримував? Нещодавно з'ясував що загубив приписне свідоцтво.
-
Дякую за допомогу
-
Це мої бали якщо б роботодавець оформив ЛМІА (вони погодились цим заморочитись, тільки якщо це допоможе)
-
В січні 2023 додатково надсилали rc151 форму звичайною поштою, а також супровідний лист з проханням виплатити за попередні періоди.
-
Це приблизно, чи мінімум?
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago