PR CUAET
-
О, я й не знала, що так можна. Але, на щастя, все вже вирішилося)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html
-
Йому головне побачити обов'язки в джоб офері зазначені, щоб вони співпадали під NOC із healthcare категорії
-
Там есть список что относится к констракшин. И список не большой совсем.
-
Теж цікавить. Якщо я зараз отримаю позицію, яка підійде під Ось це Health occupation , мені потрібно це якось показати офіцеру? Чи він суто по джоб оферу побачить?
-
Вам треба знову зробити реплей зі свого імейла зі всіма своїми депендентами. Нічого страшного що ще раз направите! Я спочатку теж тільки один відправила, а потім вже зі всіма іншими депендантами.
-
Доброго дня. Таке питання. Маю НОК 13201 Production and Transportation logistics coordinators. Сфера компанії - Construction. Якщо з такими похідними реєструватись у кабінеті ЕЕ, то це буде General або Construction вибірка? Як зрозуміти?
-
У нас з 4 класу, на жаль.
-
Доброго дня. Таке питання. Маю НОК 13201 Production and Transportation logistics coordinators. Сфера компанії - Construction. Якщо з такими похідними реєструватись у кабінеті ЕЕ, то це буде General або Construction вибірка? Як зрозуміти?
-
Підкажіть чи відсилає консульство паспорти поштою чи потрібно самостійно забирати?
-
Скрін зверху каже шо доставлено, але на сайті посольства інформація не обновилась, чи варто йти в консульство?
-
Ще запитання. в порталі 2 будуть потрібні фото. Потрібні нові ? тому що вже існуючи більше 6 місяців тому зроблені.
-
Дякую
-
Де саме?
-
Может, когда выйдут в эдмонтоне на запись хотябы через две недели, а не через 2 месяца, тогда откроют🤔
-
У мене так само. Вже більше тижня. Теж запитував , може хтось знає , чи довго чекати від доставлено в dhl , до доставлено в консульстві. Поки ніхто не відповів. Ні , без доставлено в консульстві , не отримати
-
Никто ничего не запрашивал еще. Но у меня номинация истекает 7 мая. Я боюсь, что может такая же ситуация быть, когда просто отказ пришлют без всяких дозапросов. И откажут уже после того, как номинация истечет.
-
Спасибо большое за ответ и кулачки ☺️
-
Ні. Бо забирати немає що, поки не зʼявиться повідомлення. Його могли отримати , але ще не обробити
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
Post 92916 of 389551
4 minutes ago