PR CUAET
-
Обов'язково, якщо вам вишлють припис зробити ще раз медкомісію. Самому не треба кудись бігати та робити її ще раз, допоки вам це не напишуть робити
-
Все верно , паспорт делают в консульстве а не в посольстве
-
В мене магістр. Але навряд чи через те.
-
Незважаючи на всі ці труднощі, всім бажаю весняного настрою і тепла на душі. Всім спіймати заповітні слоти!!! Все буде добре!
-
Але чув, що бакалавра наприклад так без проблем евалювали в IQAS, дивно.
-
Нет, мы подались 29.01 и статус submitted с тех пор не менялся
-
Цікаво.. може це від рівня освіти залежить
-
Я обирав email, то не було цього віконця
-
А зараз в налаштуваннях вже того віконця нема, щоб подивитися, чи можна там що виправити 🤷🏼♀️
-
На щастя, оплату не зняли. Бо якраз, коли натискаю кнопку, щоб сплатити, вилазить оте віконце.
-
Думаю, причина в тому, що під час заповнення там у мене було випадаюче віконце, як я надішлю документи, і я вибрала одну з платформ із них. А не вибирати - не проходило. Вимагало вибрати. І тепер вони чекають на документи з тієї платформи, мабуть
-
Завтра спробую видалити й зробити по новій. Там, як слоти у консульство, зранку на декілька хвилин відкриваються місця для декількох аплікантів зараз)))
-
О, а я не обрала email, бо в інструкції вказано, що на імейл лише установа, яка видала додаток, може його надіслати
-
Це гарно - ви нам тут її частіше пишить. А то наша статистика - із соцмереж телеграму та Фейсбуку, де більше скаржаться, коли не отримали. А як ви отримуєте цю статистику з аеропортів? Ну ви ж не стоїть там у виходу сутки і не записуєте відповіді українців , якось впізнав, що це саме українці....
-
Так
-
Ого, коли я подавався в січні то такого не було)) Мабуть зараз багато хто робить евалюацію
-
Підкажіть, будь ласка, ми робили медогляд 27.06.2023 ,треба робити новий?
-
По тому самому ноку. Обов’язково
-
Дякую 🙏 А щоб додався цей досвід то тут потрібно продовжувати працювати по тій же професії і на тій самій посаді чи не обов'язково?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
Post 93705 of 395822
about a minute ago