PR CUAET
-
Підскажіть будь-ласка, що тут потрібно вибрати щоб продовжити ворк перміт?
-
Я заповнила форму із n/a у всіх віконечках, крім особистих даних. У листі написала, причини не служби. І додала пруфи(перекладені через Гугл) Все одним пдф файлом.
-
Подивилася інформацію - так, ви праві. Державна компанія. Я чогось завжди вважала їх приватною організацією.
-
Добрий день! Можете порекомендувати будь ласкк перекладача в едмонтоні якому підходить скан оригіналу ( немає фізичного документу на руках) з української на англійську
-
Для чого?
-
Надеюсь я зашла в правильный портал, если нет , скиньте ссылочку пожалуйста
-
Форумчане я правильно выбираю первую опцию на программу PR for Ukrainians?
-
Я 10 месяцев смотрел туда в надежде увидеть Approved, а он так и не появился 😁
-
Добрий день! Хто може порадити медичний заклад для проходження медогляду за доступною ціною в Едмонтоні. Дякую.
-
Я просто пам'ятаю, ще коли був створений паспортний сервіс "Готово" років 20 тому (зараз він входить до ДП Документ), то працівниця установи казала, що компанія є приватною структурою, але з підпорядкуванням МВС
-
если я делаал в 22 году
-
Як я вірно зрозуміла,то треба при повернені в Канаду ,оформлювати новый візітор рекордс у імаграційного офіцера?
-
подскажите нужна мед комиссия или нет для продолжения ворк пермита?
-
а продление паспорта на сколько делается? на несколько лет? и где продлить можно? Говорят слоты тяжело словить я старалась несколько раз
-
Добрий день! Подскажите, кто сколько ожидал справку о несудимости из посольства в Эдмонтоне? Письмо им доставлено еще 01 февраля, и назад все еще не отправляют.
-
Зараз заплачу, бідні кримчани, які так прагнули бути частиною Лаптєстану. Ой, нещасні 😭😭😭
-
Точно такая же ситуация, послушаю .но год назад уже подавала на новый wp, так как паспорт закончился и дату офицер поставил все равно май 2025, как и была ранее.
-
Слухайте, ви пропонуєте нам зараз погодитися з тим, що Крим - Росія, і що організації мають визнавати російські документи, видані Кримом? А якщо ми з цим не погоджуємося, то ми - ультрапатріоти??? Ви самі почали свій меседж, називаючи всіх, хто проти цього, ультрапатріотами
-
www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp-invitations-apply
-
http://www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0
12 Jan 2024, 17:45
13 minutes ago