PR CUAET
-
Без дії -ми чекали 1.5 чи 2 міс.
-
Доброго ранку, якого саме листа потрібно написати офіцеру на новий WP? Я знаю, що потрібно прикріпити посилання, що українці по CUAET не мають платити fee до 31.03
-
Дякую.
-
Буде самостійно
-
На офіційному сайті написано, що анульовується. Тому ми пожали онлайн на новий, напишу через три місяці свій досвід
-
У вас має бути у діапазоні 1-6міс😅
-
Буде помилка поки не пройде перша декларація
-
Я два месяца не могу поймать слот 😢
-
Жесть конечно, но это примерно соответствует 500к новых резидентов в год, как они планируют, если умножить на количество рабочих дней в году
-
Хто сьогодні був в консульстві в Торонто? Чи почали вони приймати на дорослий паспорт? Чи лише дитячі?
-
Жива черга лише на продовження паспорта, якщо до його закінчення залишилось два місяці або менше. На новий паспорт по живій черзі не приймають.
-
Підскажіть, доньці 17 років, вона працює. Треба теж вказувати це при поданні tax-декларації? Якщо так, чи вона сама це має робити ?
-
Тут майже всі підлітки працюють і вони як і дорослі всі мають права на всі податкові папери
-
У мене Corp з‘явився перер порталом 1, а от портал1 досі не отримала з 19 січня, коли отримала номер COPR . Дзвонила - сказали, що вже відправляли 19 січня, тому створили заявку на перевідправлення 26 лютого. Пройшло 15 днів з заявку, немає Портал 1 досі
-
Звичайно
-
Вказуйте її номер телефону і емейл. Прийдуть листи із запрошенням зареєструватися в CRA
-
Роботодавець їй теж має дати T4?
-
Робіть для неї декларації. Вона отримає повернення податків
-
Зрозуміло. Тож, мабуть, просто трохи зачекаю
-
Immigration medical exams (IME). Це ви маєте на увазі? А є можливість пройти цей мед. огляд в караїнах ЄС перед вильотом? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 96291 of 400483
7 minutes ago