PR CUAET
-
Також кажуть що можна відео знайти по кожній країні
-
Відповіли в іншому чаті. Выбираете нужную Вам страну и следуете инструкциям www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
А где поменяеться?AOR приходит в этот кабинет?
-
Хіба що паспорт закінчується раніше
-
По ходу так , всі так пишуть що знову отримують на 3 роки з дати подачі зараз до 31 червня
-
Всім привіт! Порекомендуйте будь ласка репетитора для підготовки до тесту. Дякую! Бажано офлайн з Калгарі.
-
Мені ще цікаво, якщо вони раптом запросять якісь додаткові документи, то знову чекати на рішення 11-14 тижнів, чи вже швидше?
-
Доброго дня в мене до Вас питання Так як я вже подався на першу номінацію та чекаю на відповідь, чи мені треба подаватися на новий ворк перміт на який можна податися до 31 березня ? Моєму ворк перміту залишилося 1 рік та 2 місяці. Якщо цей термін закінчився та я не встигну отримати піар чи маю я право надалі працювати ? Дякую
-
You need to be an admin to do this.
-
Подавайтесь на новий вп до 31 березня. У вас досить мало часу до кінця вп.
-
Нет аор - нет номера аппликации- нельзя добавить аппликацию для отслеживания
-
Ну AOR не пришёл ещё так что link application не могу..Или я чего то не понял исходя из выше сказанного людьми?
-
Як з Польщі отримати є в закріплених.
-
Нет в кабинете gckey аппликацию надо отслеживать. А на портале подачи просто перечень субмитнутых апликаций Аор прийдет на почту в любом случае
-
От цього не знаю 🤷♀️
-
Можна якось пришвидшити? Є якась кризова форма . Ніде не знайду як її заповнювати… чи краще не чіпати, просто чекати ? Дякую
-
Привіт. Може в когось таке було. У заяві IMM5710 в полі, де потрібно вказати країни, в яких перебував більше 6 місяців лише два поля. Мені не вистачає одного поля. Не можу добавити, оскільки заявка сформована і не редагується. Що робили в такій ситуації?
-
1-6міс займає
-
Поділитесь сайтом, де таке можна зробити?
-
Я незнаю а можно их почту давать.у меня есть электронка с которой мне писали ответы мтграц.офицеры на мои письма им.
12 Jan 2024, 17:45
Post 96607 of 390833
about a minute ago