PR CUAET
-
Гаразд, я вважаю це skill worker тільки для Монітоби, програма теж провінційна. Напишіть в гілку Монітоби, вам скажуть точніше
-
Віяння. Чи є тут щасливчики, хто став в чергу в консульство Торонто через Дію і отримав email з датою апоінтмента?
-
Вибачте. Провінція Манітоба
-
Дякую!
-
До установ....
-
Предʼявлення за місцем вимоги?
-
Скажіть будь ласка який витяг із цих ви обирали?
-
А ось відповідь
-
З іншого чату було задане питання
-
В мене була отримана в травні . Пару днів назад мою справу на PR взяли на розгляд і запросили нову довідку
-
Дякую
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, справка о несудимости с Украины имеет какой-то срок "годности"? Спасибо
-
Підкажіть будь ласка. Хтось робив L’évaluation comparative des études через український нотаріус?
-
наскільки я знаю, в Нью Брансвіку не було готелів безкоштовних. Волонтерів в аеропорту теж нема. Але Вам краще в групу в вайбер написати і запитати. Знаю, були волонтери, які готові були з аеропорту зустріти
-
Привіт. Чи можна замінити закордонний паспорт в процесі отримання CUAET? У кого можливо був такий досвід, поділіться будь-ласка.
-
As allocations allow, we will continue to issue ITAs to in-province candidates with a qualifying job offer and who demonstrate a minimum of six (6) months of residency in New Brunswick at the time of application to Immigration NB, with the following restrictions:
-
100% будуть звіряти з cuaet
-
у Новой Скошии и Нью Брансвика разные требования. Да, там появился пункт про 6 мес резидентсва, еще года полтора назад его не было
-
Подскажите, пожалуйста, на какую вебформу писать после подачи на федеральный этап до получения aor? Не могу найти форму связи, где не требуется application number.
-
Я из Галифакса, впервые услышала то, о чем вы спрашиваете. Хотите в личку сброшу Скил Уокер требования.
12 Jan 2024, 17:45
Post 9875 of 389812
3 minutes ago