PR CUAET
-
З іншого чату було задане питання
-
В мене була отримана в травні . Пару днів назад мою справу на PR взяли на розгляд і запросили нову довідку
-
Дякую
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, справка о несудимости с Украины имеет какой-то срок "годности"? Спасибо
-
Підкажіть будь ласка. Хтось робив L’évaluation comparative des études через український нотаріус?
-
наскільки я знаю, в Нью Брансвіку не було готелів безкоштовних. Волонтерів в аеропорту теж нема. Але Вам краще в групу в вайбер написати і запитати. Знаю, були волонтери, які готові були з аеропорту зустріти
-
Привіт. Чи можна замінити закордонний паспорт в процесі отримання CUAET? У кого можливо був такий досвід, поділіться будь-ласка.
-
As allocations allow, we will continue to issue ITAs to in-province candidates with a qualifying job offer and who demonstrate a minimum of six (6) months of residency in New Brunswick at the time of application to Immigration NB, with the following restrictions:
-
100% будуть звіряти з cuaet
-
у Новой Скошии и Нью Брансвика разные требования. Да, там появился пункт про 6 мес резидентсва, еще года полтора назад его не было
-
Подскажите, пожалуйста, на какую вебформу писать после подачи на федеральный этап до получения aor? Не могу найти форму связи, где не требуется application number.
-
Я из Галифакса, впервые услышала то, о чем вы спрашиваете. Хотите в личку сброшу Скил Уокер требования.
-
Нью Брунсвик вроде тоже Атлантическая провинция, не так ли?
-
Я сама і забирала через тиждень. Навіть зателефонували і сказали що готова.
-
Якщо документи стосуються справи, вони лишніми не бувають.
-
Чому всі так бояться перевантажити офіцера? Чим? Документами? Серйозно? То можливо просто завантажувати те що з * а потім все інше по запиту офіцера? Люди, в руках офіцера ваше майбутнє, а ви боїтеся перевантажити його "лишнім" документом. Всі документи підписуються і якщо оцей документ буде лишнім на думку офіцера, то він його просто викине і забуде.
-
Коли заберуть ваш паспорт,тоді вам вишлють трекінг номер
-
Мені відправляли не паспорт, водійські права, так, я слідкувала за переміщенням
-
Так,вже зрозуміла ..залишається чекати …
-
ДІЯ та МВС пов'язані між собою. Якщо Ви замовили в додатку ДІЯ, то на сайті МВС Ви вже не сможете замовити інший варіант довідки про несудимість, потрібно чекати, поки оброблять Вашу заявку в додатку ДІЯ.
12 Jan 2024, 17:45
Post 9883 of 402122
2 minutes ago