PR CUAET
-
З французької не потрібно перекладати.
-
Сьогодні занесла документи на довідку про несудимість в консульство в Едмонтоні. Без попереднього запису. В консульстві було порожньо. Сказав, що з витягом вишлють протягом 2 тижнів. Побачимо....
-
Ви не зрозуміли мене. Я не кажу що вона не потрібна взагалі. Я кажу що на етапі заповнене аплікації документ як довідка про відсутність судимості не обов’язково додавати, вона не з зірочкою. Є документи без яких вам просто не засабмітять аплікацію. А є які можна долучити на цьому етапі додатково, але не обов’язково. Саме на цьому першому етапі. Просто у людини не готова вона пока що, але вона все одно має змогу цю аплікацію на цьому етапі все одно засабмітити і не чекати довідки. А просто потім її додати коли офіцер запитає. В чек листі наприклад нічого не сказано про proof of relationship між родичем і громадянином, і інші подібні документи. Але люди все одно додають всі можливі і неможливі документи спочатку, тому що їх можливо запитає офіцер. Але перевантажувати офіцера теж не потрібно на початку. Ніколи не знаєш на кого натрапиш.
-
Про несудимість з України
-
Через скільки днів після подачі?
-
Прийшло сильно пізніше, але з датою подачі
-
Їдьте в Catolic Social Services, реєструйтеся, вам дадуть дату тесту для визначення вашого рівня, коли визначать рівень дадуть список шкіл у які ви можете ходити для вивчення англійської безкоштовно.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо я в анкеті CUAET зробила помилку в імені чоловіка (візу отримала), то чи буде це проблемою при отриманні PR?
-
В чек листе она есть. Почему не обязательна? Вряд-ли можно решать за офицера, на каком этапе/сроке ее подавать. Могут не запросить, а завернуть как not complete. Он же не знает, что она где-то делается и когда-то её добавят)
-
Тобто заднім числом? Вам листо про submission прийшов до того як вы подали заявку? Так взагалі може бути? В мене нічого в скринці нема від ircc окрім листа про реєстрацію на порталі.
-
Доброго дня, розкажіть про свій досвід хто робив довідку про несудимість з Франції. Чи перекладали ви її з французької чи не потрібно! Дякую!
-
Дуже вам дякую!
-
По своєму досвіду скажу, що краще за два місяці мінімум, щоб бути певним. І найкраще рішення - не надсилати документи до консульства в Торонто, буде чекати довго.
-
Підкажіть, при замовлені прискореної доставки виготовленого паспорту через DHL, чи є можливість трекати її статус?
-
На кэнада дэй посольство было закрыто
-
Но на все Канадские стат холидейс они открыты:)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як додавати додаткові стрічки, там, де має бути досвід роботи за останні 10 років в Adobe acrobat файлі 5710?
-
Украинские соблюдают и украинские и канадские праздники)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, за який час краще починати робити довідку про несудимість? Дія є. Це потрібно буде на провінційний чи федеральний етап? Скільки вона дійсна?
-
Ніяк. Слухавку вони не беруть навіть на emergency line. А на листи інколи відповідають, але з трьох відповідей лише одна може бути по суті, інші стандарті типу: «чекайте»
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago