PR CUAET
-
В ідеалі на фірмовому бланку, якщо він в компанії є
-
Приходишь в любой дилер шип и просишь пикап на тест драйв и все
-
Виза при ПР не надо для Канады
-
Если вам удастся из упаковать и почтовая пропустит.
-
В чём проблема, Как раз на этой странице написано что Забрать Можно только почтой или в отделении, а почтой только по предъявлению паспорта владельца, то есть нужно лично присутствовать в Украине, а есть какие-то ещё варианты Как восстановить свидетельство о рождении здесь в Канаде
-
Есть же OWP и BOWP. Вы продлевает OWP на основании не только того что ожидаете ПР (там нет исключения), но просто потому что у вас есть работа, которую вы делаете.
-
Дякую, А якщо я буду летіти через Польщу в Україну? Будуть проблеми?
-
Ні, вам більше не потрібна віза в Канаду) ви влітаєте по ПР картці, якщо Пірсон - то там машина її сканує, взагалі офіцерів не бачите
-
Спасибо. А для Европы?
-
Або ж вони (ваші близькі) можуть зробити сертифікований переклад і надіслати вас скан-копії
-
Так я так и не понял, это был просто а4 лист с печатью и подписью или фирменный бланк ?)
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, якщо купити книги підготовка до екзамену, то вони так і розділяються на говоріння, читання, писання і слухання? Тобто , якщо я хочу придбати , то вийде 4 книги, може хтось купував- порадить, дякую
-
У меня в Украине осталось только сестра у нас с ней вообще разные фамилии
-
Візітор закінчувався,але був дійсний. Для в'їзду в Канаду просто паспорта не достатньо,має бути віза вклеїна. В України немає безвіза з Канадою
-
А разве родственникам отдадут без доверенности?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка , якщо подаватись по гуманітарній і зараз же хлопцям треба довідки з воєнкомату , то якщо маємо тільки білей білет то шо ще потрібно додати або написати? Дякую
-
Вони теж видають свідоцтво про народження.
-
Ви також можете звернутися у Консульство для витребування документів
-
Посоветуйте сертифицированных переводчиков в Канаде, с украинского и может у кого есть с чешского. Спасибо
-
Напишіть мені будь -ласка в приват
12 Jan 2024, 17:45
Post 99130 of 408041
2 minutes ago