PR CUAET
-
Но на все Канадские стат холидейс они открыты:)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як додавати додаткові стрічки, там, де має бути досвід роботи за останні 10 років в Adobe acrobat файлі 5710?
-
Украинские соблюдают и украинские и канадские праздники)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, за який час краще починати робити довідку про несудимість? Дія є. Це потрібно буде на провінційний чи федеральний етап? Скільки вона дійсна?
-
Ніяк. Слухавку вони не беруть навіть на emergency line. А на листи інколи відповідають, але з трьох відповідей лише одна може бути по суті, інші стандарті типу: «чекайте»
-
А я і не кажу про інші правила. Я кажу що ми не знаємо всі етапи, що і як буде. І будемо відвертими вимоги в цієї програми трошки різняться від інших. Та сама форма нова для родичів створена тільки для цієї програми. І довідка про відсутність судимості не є обовʼязковою при відкритті цієї аплікації на початку.
-
Бо теж потрібні довідки, завірені консулом, для подачі на ГП..
-
Скажіть, будь-ласка, про яку саме довідку іде мова?
-
Скільки часу ви чекали на довідку про несудимість (без додатку дія) через консульство в Торонто ? Мені в консульстві сказали 2-3 місяці Вже 2 місяці пройшло, але так і немає нічого?
-
дякую за інфо!
-
В Мене так само на чоловіка не проходить( але я не можу через МВС ,бо подала спочатку в дії (
-
Це нова програма, але вимоги та правила залишаються ті що й для інших.
-
дякую за інфо!
-
Ну це нова програма, ніхто не знає що буде далі.
-
Ну так людина пише що ще немає тої довідки. Тому, що чекати доки довідка прийде і відтягувати подачу аплікації що засабмітити зараз аплікацію і просто чекати запит на довідку. Одне і теж. Так офіцер може почати працювати з аплікацією зараз, доки запит на біометрію, потім можливо медицина а можливо ні. Ось і вони отримають довідку за цей час і будуть готові її додати як тільки прийде запит. Ну я б так зробила на їхньому місці, але це справа кожного як робити.
-
Так
-
Додавайте всі можливі документи відразу, довідку в тому числі. Працює все дуже просто - офіцер бере Вашу заявку в роботу, а там немає довідки, робить запрос на неї і відкладає цю справу на потім, бо в нього ще сотні заявок і заявок де всі документи прикріплені відразу, які він візьме в роботу і швидше дасть відповідь. Вирішувати Вам - чи хочете щоб Вашу заявку футболили чи працювали з нею
-
То це не етап, це запит офіцера
-
Я вчора була в консульстві Едмонтона, чоловіки отримували без проблем
-
Вчера 26 декабря
12 Jan 2024, 17:45
Post 9926 of 394100
less than a minute ago