PR CUAET
-
Уважаемые знатоки. Подскажите, пожалуйста, пользуюсь видео, закреплённым в чате по продлению вп. И при регистрации попадаю не туда, где показывает рассказчик . Что не верно я делаю?
-
@prcuaetua
-
Але я особисто нікого більше не знаю в кого теж так 🤷♀️ І ніколи не читала такого в чатах.
-
Спасибо за ответы. Нок остаётся то-же самый и вид деятельности остаётся то-же самый просто хочу работать сам на себя а не на дядю вот и спрашиваю может у кого-то был уже такой опыт можно так делать или нет и как в дальнейшем повлияет на получение PR.
-
На початку треба всі свої навчальні заклади вказати. А потім Wes сам робить список необхідних документів- персональний для кожного. Просто люди повинні бути готові що можливо прийдеться додати диплом+додаток попередньої освіти. (⁉️А це час і нерви, ці документи інколи треба діставати з навч закладу і тд)
-
Підкажіть, будь ласка, де Ви прослідкували це оновлення? І чи є вже номер copr в трекері? Дякую
-
Підкажіть будь ласка, яким окремим файлом завантажити? І куди?
-
Подавали відразу бакалавра та магістра, тому що знали що рахують по рокам. Бо мого спеціаліста зарахували бакалавром (бо 4 роки вчилась).
-
Привіт, хто стикався : третій раз med exam зарахували?
-
Думаю що важливо також наголосити що додаток ОБОВʼЯЗКОВО повинен бути. Дуже часто люди впевнені що він не потрібен, або не знають де він-це час шукати😅
-
А що з тою інформацією було не так?)
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка чи знає хтось нотаріуса в Торонто який допоможе написати документ про дарування нерухомості?
-
Ви подавали одразу диплом з магістратури? І прийшов запит про бакалавра?
-
Видалили вже інформацію від Анастасії
-
Доброго дня.Чи потрібно додавати дипломи школа технікум , інститу і їх переклади. Якщо колишній чоловік помер потрібно перекладати свідоцтво про шлюб, свідоцтво про розлучення і свідоцтво про смерть чоловіка??? Дякую за відповідь
-
Будь яким: word, pdf Там де є віконце для додаткової інформації.
-
В мене так було!
-
Перший раз в ircc … потім дата зникла (але в трекері зʼявилась і статус змінився), через 8 днів ще раз в треккері змінили дату і зʼявився термін дії (ircc пусто), через 8 днів в ircc змінився статус і завтрішня дата (трекер без змін)
-
Подавала тільки магістра - все ок, нічого не дозапитували (серпень 2023) Еквівалент в Канаді - магістр
-
Оплата за заявку на PR. Чи обов‘язково оплата має здійснюватись з картки основного апліканта? Я є представником (сестрою) апліканта і при оплаті за заявку, в квитанціі написано моє ім‘я. Чи може це бути проьлемою?
12 Jan 2024, 17:45
Post 99476 of 390776
3 minutes ago