PR CUAET
-
Будь яким: word, pdf Там де є віконце для додаткової інформації.
-
В мене так було!
-
Перший раз в ircc … потім дата зникла (але в трекері зʼявилась і статус змінився), через 8 днів ще раз в треккері змінили дату і зʼявився термін дії (ircc пусто), через 8 днів в ircc змінився статус і завтрішня дата (трекер без змін)
-
Подавала тільки магістра - все ок, нічого не дозапитували (серпень 2023) Еквівалент в Канаді - магістр
-
Оплата за заявку на PR. Чи обов‘язково оплата має здійснюватись з картки основного апліканта? Я є представником (сестрою) апліканта і при оплаті за заявку, в квитанціі написано моє ім‘я. Чи може це бути проьлемою?
-
Можете
-
Підкажіть, будь ласка, де ви бачите ці зарахування? В трекері?
-
Неперевірена інформація!
-
Дякую!
-
Ні листів не було перевіряв самостійно
-
підкажіть, чи надходить повідомлення на пошту якщо щось таке змінилося в особистому кабінеті ircc (не в трекері)? Чи потрібно заходити та перевіряти в особистий кабінет🫠? Дякую!
-
Вітаю 🎉 і дякуємо що поділились досвідом. У всіх по-різному виходить🥲
-
Перепрошую, а запитів додаткових не було?
-
Підкажіть, будь ласка, о котрій годині за Вінніпегом відкриваються слоти? (P.S. Я розумію, що це вже обговорювалося, але не можу знайти інформацію у чаті) Дякую!!!
-
Або можете запитати у міграційного консультанта що зробити.
-
Так,сама така була 2 дні назад,сьогодні final)
-
Ну Ви прям ощасливили, дякую 🤩
-
За логікою не мають підійти бо вони ж оцінюють апліканта і ця програма не включила ідею спонсора for good or for bad. Поки не зрозуміло.
-
Чекайте завтра-післязавтра final decision
-
Можливо не ту форму заповнили. Зателефонуйте в IRCC. Це буде найправильніший шлях
12 Jan 2024, 17:45
Post 99491 of 407045
4 minutes ago