PR CUAET
-
Вы выбираете фул тайм . А не парт.
-
так а який noc/teer?
-
По ВСPNP можна отримати додаткові бали якщо місце роботи за межами метро Ванкувер а офіс в Сюреї. Дякую
-
В Едмонтоні слоти не відкривають. В Торонто та Оттаві буває рандомно викидають декілька місць.
-
Подумайте над таким варіантом що дітям від 6 до 18 років можуть видавати visitor record на 6 місяців, а далі дитина може підти в навчальний заклад і тоді вже може оформлятися study permit.
-
Це питання з ʼIntended work in Canada’
-
Выписка должна быть свежей за последний месяц в идеале. При этом можно сформировать так чтобы видно было что деньги лежат давно.
-
Нок 13110, теер 3
-
а ви впевнені що розумієте суть явищ і можете оцінити компетентність? чи може ви читали законодавство Канади по питанню документів для дітей? На яких підставах ви робите висновок про некомпетентність та ще й вживаєте ЗНОВУ. Дуже цікаво почути обгрунтування та аргументацію. Дякую.
-
Так, ви можете мати одночасно і SP, і WP, однак ворк тільки після 14 років і він має обмеження по певних видах та часу праці.
-
Я сьогодні дзвонила і нічого… Сказали просто чекати🙈 Що ви їм говорите? От правда, як звучить ваше звернення та запит? Дякую🙌🏻
-
А вы явно не читаете то что написал я до этого. Спасибо, но ваш вариант не подходит
-
Доброго дня! Хто може допомогти та надати консультацію щодо подачі декларації на дохід з криптовалюти? Дякую
-
Мабуть справа в цій частині анкети
-
Підкажіть таку інформацію. Щойно заповнила аплікацію на продовження WP. Але у формі проставила дату з запасом - 20.03. Копії, щоб змінити, не зберігала. Питання: я можу загрузити документи сьогодні, 14.03, чи треба дочекатися 20.03?
-
Дякую!!!
-
Дякую
-
Кстати в трекере заявки ,там можно смотреть информацию для главного апликанта и депендента она должна быть одинаковая или разная ?У меня разная в главном апликанте писалось что и когда обновилось
-
Я позвонив з іншою цілю, просто хотів впевнитись в тому що вони отримали мій емейл і це все. Проте мені сказали що це зовсім інший віділ і вони не мають доступу до цього, сказали не хвилюватись і що в мене все добре з аплікацією, просто треба чекати. Не виключаю звісно що це теж збіг обставин можливо.
-
Всім привіт. Питання: подалась на AOS і лише потім дізналась, що після отримання номінації мені підходить лише non-Ee (яка набагато довше ніж EE). Є думки на всяк випадок зробити профайл в EE, нажаль багато балів не маю, десь 438 по калькулятору. 1. Чи має взагалі сенс це робити? 2. Чи потрібно про це повідомляти тих, хто зараз розглядає мою заявку на AOS?
12 Jan 2024, 17:45
Post 99595 of 390834
2 minutes ago