PR CUAET
-
У меня T4 до сих пор не отображается в аккаунте, хотя работодатель давно выдал. Такое бывает?
-
Добрий день! Підкажіть як витягнути свою анкету з подачі на візу?
-
7.11 подача 7.12 запрос на оплату біометріі 14.03 - запрос на здачу біометріі
-
Підкажіть що обирати коли подаєш зняти обмеження з ворк перміту!?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, ось це: "Enter all names in English and your native language" відноситься тільки до імен людей, чи міста і країни (у подорожах IMM5562) теж треба поряд писати українською? Чи якщо це Польща, то польською?
-
И сразу обдирать его до каркаса и перекладывать все и утепление и изоляцию, поэтому что старые уже смысловой нагрузки не несут или лежат где-то на уровне бейсмента. Крыша тоже самое. Потянет трубы, электричество тоже будет доисторическое. И это ещё повезёт если каркас не начал гнить. Ну или закрыть на все глаза, топить улицу и включать электороприборы по очереди. Старые дома только если их хорошо поддерживали все годы и этому есть подтверждение. А так можно сносить.
-
Тобто міста та країни не треба перекладати, правильно? А назви компаній в personal history?
-
Імʼя та прізвище Можна поряд в дужках написати Українською (якщо паспорт України), якщо Польщі то як в польському паспорті
-
Ви можете подавати декларацію навіть якщо не видно т4 в аккаунті, максимум вам дозапит прийде прикріпити ваш т4.
-
Повинно прийти на електронну пошту. Також змінитися статус в заявці на pnp.
-
Звичайно, все не так просто. Відповідальній особі потрібно відірвати зад від дивану і подати заявку на розширення штату. Авжеж, бажаючих працювати у консульстві України в Канаді не знайти, хто ж захоче сюди летіти за тисячі кілометрів? Отримувати зарплату у доларах, жити не під обстрілами, мати змогу відправити своїх дітей у Канадські школи - ні, це щось нереальне. Дурних немає. А ще Україна дуже заможна держава, ну для чого їй зайві гроші? Один працівник, який оформлює паспорти, ну хай збере до 800 CAD за день (10-12 людей прийме?). 20 робочих днів - це всього 16 000 CAD на місяць. Хай половина цих грошей піде на зарплату, виготовлення паспортів, доставку... Лишиться ще 8 000 CAD чистого прибутку для держави. І це лише один працівник у одному консульстві. Мало? Мабуть, для відповідальних осіб мало, щоб відірвати зад від дивану і почати щось робити для держави. А скільки дронів можна купити для ЗСУ на ці гроші? Але ж хто з чиновників про це думає? Правильно, ніхто.
-
Так, таке буває, в мого чоловіка напевно так було, бо був дозапит і поштою відправляли їм Т4 додатково
-
Я не розумію, що саме вони мають на увазі під names, читать англійською я вмію
-
Про розлучення треба - як доказ, що він вам більше не чоловік. Про його смерть, оскільки це трапилося, коли він вже не був вашим чоловіком, наскільки мені відомо, то не треба. Ви могли навіть не знати, що він помер. Виняток - якщо у вас є спільні неповнолітні діти. То тоді треба, як підтвердження, що батька в них вже немає і засвідчити свій дозвіл дітям на ПР він не зможе
-
А такое бывает, что не подвязалась. Я просто жду, возможно CRA не обработала
-
:Enter all names in English and your native language"
-
А роботодавців не можна змінювати? Якщо нок той самий
-
Дякую вам!
-
дякую, ви мене заспокоїли. Хотілося б встигути отримати ПР до закриття укр програми по воззєднанню родин
-
Ок, скажу по іншому. З власного прикладу - писала так: Olena Fedorova (Олена Федорова) Заявку не повернули, ПР отримали
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago