PR CUAET
-
Доброго вечора. Хто літав у Торонто авіакомпанією Flair Airlines? Не затримують рейси? Написано, що багаж не входить у ціну, а що на рахунок невеличкого рюкзака? Не треба оплачувати? Дякую
-
Можливо @OstapBosak знає відповідь на це питання.
-
Якщо плануєте жити в Канаді тоді можна подати. Нульова декларація подається.
-
Дякую 🙁
-
Добрий день. Якщо в Україні ще іде судовий процес і в розширеній довідці це вказано, хоча безпосередньо судимості немає, чи є зміст подаватися з такою довідкою на отримання PR? Можливо хтось стикався з такою ситуацією?
-
Іншого варіанту як чекати на новий паспорт у Вас не має. Ви обовʼязково маєте написати в IRCC що на даному етапі паспорт дитини в процесі виготовлення.
-
Дякую дуже! Не під кажете, чи є якесь офіційне роз'яснення щодо цього. Бо форма для подачі вимагає medical exam.
-
Можливо @OstapBosak краще знає відповідь на це питання. І також як краще зараз зробити
-
Дуже прошу внятніше задавайте питання Після?
-
Якщо запросили новий то подовжений їм не підійде
-
Кабінет взагалі мертвий. Все на пошту.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, eligibility passed letter та всі інші листи, Вам надходили на пошту чи у кабінет ?
-
Доброго дня всім, підкажіть чи є такі хто подався в грудні і ще чекає на AOR
-
В Альберті є різні програми. Візьміть консультацію по ваших можливостях у міграційного консультанта.
-
Пишу Вам в дірект
-
Дякую!
-
Вечір добрий! Маю таке питання, можливо хтось знає, у мене з ВП все добре до 2025 року, але у дитини(їй 4 роки) закінчиться візітор рекордс 24 червня 2024 року, хочу продовжити паспорт в квітні, та в травні з дитиною терміново виїхати на 25 днів, повернемось за 20 Днів до кінця терміну візи в паспорті. Чи пустять? І чи можливо на місці в аеропорті попросити візітор до малої на підставі продовженного паспорту? Тобто той же паспорт її буде продовжено і існуючий візітор та віза ще дійсні на момент прильоту але лише 20 днів… чула інформацію, що якщо дитина виїзжає то по приїзду обовязково потрібно просили новий візітор на підставі мого вп в еаропорті.
-
А якщо ми заїхали у 2023, ми можемо зробити нульову декларацію за 2022?
-
Чи правда, що на цю програму є квота?
-
Добрий вечір. Подала мамі 4 грудня, чекаємо. Сподівались на середину березня з початку , тепер просто чекаємо.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago