PR CUAET
-
Там просто дані вводжу закордонного паспорта, тому чомусь і виникло питання. Дякую напишу українською)
-
а де саме?
-
Одержала форму від лікаря, опис стану і думаю що суть в галочках, які він ставить напроти певних полів. 250 баксів :)
-
Можуть бути копії. Це точно. І можу бути тільки копії укр внутрішнього паспорту. Подавала так.
-
Ще раз перечитала ваше повідомлення. Чи могли би ви написати як цей запит звучить на англійській в оригіналі. Бо оце «або хтось тебе утримує» дуже цікаво. Будемо дуже всі вам вдячні!!
-
Він у вас має бути написаний в закордонному паспорті
-
Привіт всім! підкажіть будь ласка, для подачі на закордонний паспорт потрібно мати оригінал ідентифікаційного коду, чи копії/номеру достатньо?
-
Даты проверяли. Вроде всё правильно.
-
А нам сегодня пришло две карточки из 4х. Не знаю почему раздельно😂 еще 2 ждем. Тоже отправляла ниагара фоллс. Мы в Ванкувере. Теперь ждем еще 2 карты. У нас 5 марта ecopr и сегодня первые карты
-
Ещё при заполнении формы 5710 в разделе "паспорт" когда заполнишь его на следующей вопрос не возможно ответить. Где нужно ставит да или нет эти поля становяться не активные.
-
Може є якась помилка в датах в аплікейшині?
-
Как обычно - сами придумали и сами пугаются)
-
Хто вам це сказав?
-
Дякую)
-
Ні , не хвилюйтесь , відносно швидко рухається , я паралельно собі ще довідку про несудимість робила , от там була 🍑
-
Скачал по ссылке под видео инструкции .Пробовал ещё с помощью Foxit reader. Тоже не получается.
-
Це для заявок, які були подані у грудні 2023 chat.whatsapp.com/CwwviCrTskmHYH9TcJXHDg
-
Дякую,ні там пише що це зразок з інтернету 😊
-
Поділіться посиланням, будь ласка, де ви слідкуєте за заявками?)
-
Чи тільки у мене не було.
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago