PR CUAET
-
Дякую,ні там пише що це зразок з інтернету 😊
-
Поділіться посиланням, будь ласка, де ви слідкуєте за заявками?)
-
Чи тільки у мене не було.
-
Я думаю що якщо ви все вірно заповнили і у вас на останній сторінці є штрих коди то причина тільки в тому що ви не правильно зберегли цей файл. Так було у мене
-
На який?
-
Сьогодні були слоти в Торонто?
-
Якщо це ваш паспорт то видаліть з чату бо це ваша особиста інформація.
-
www.instagram.com/agendatranslations?igsh=MWp0eXo5ejZiNzQwbw==
-
Так там всерівно купа людей живу чергу займають
-
Reference Letter www.youtube.com/live/cTu6dGsKEj8?si=6WlGqGhfz5en4bMo 10хв цього відео.
-
Я працюю у post office. Всі посилки в см і кг.
-
І вчора, я скажу, ще не велика черга була( відносно як буває)
-
Якщо ви вказуєте свій паспорт України то про паспорт Ізраіля автоматично закривається. Підсвічується іншим кольором і ви вже не можете відповідати на це питання. Це автоматично
-
Дякую))
-
Зверніть увагу чи в збереженому файлі коли ви відкриваєте все ще є сині позначки validate Вони мають бути активні. Якщо зберегли просто як копію для друку то вона вам не загрузиться
-
Я готуюсь до екзамену. Майже все в системі Сі. Але на виробництві то жах.... Інколи ще в ярдах.... Супервайзеру ескіз намалював в мм, так він в шоці був що то таке. Хоча людина освічена. І так 99% людей.... Пропоную продовження в Флуд
-
За мову жарт. А за величини то краще повчитись на стандарти країни перебування. Мені теж не подобаються що температура надворі в Цельсіях, а в домі в Фаренгейтах. Але що поробиш. Не вони до нас приїхали а ми до них. Звичайно, ви можете гарною англійською казати сантиметри, але краще перейти на інчі і фіти.
-
А мова до чого? Я володію англійською але навіть в англійській є слово centimeters
-
Звичайно що так зручніше і точніше для Канадців. А так вони зазвичай ще і Українську мову не розуміють)
-
Хм я вже не пам’ятаю як виглядає ця анкета сорі. Але там є деякі питання на які ти не можеш відповісти, в кількох місцях.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago