PR CUAET
-
А тепер з'явилася опція на сайті (Торонто) "Діти до 12 років" і окремо - до 16. Це тепер ще й не приймуть на паспорт дитину 10 років бо я зловив слот до 16, а до 12 тоді ще не було?
-
Можливо ще раз зміню заявку, бо пишуть, що з візітор рекорд неможна залишати Канаду, навіть у відпустку...
-
Дякую
-
А скільки Вашій дитині і чи є вже результат?
-
Подивіться інформацію на сайті Університету Альберти, вони мали програму підтримки для Українців, але на який строк і чи діє це зараз не знаю.
-
Початкову школу вписували.
-
Дякую
-
Может время поменялось когда надо их ловить?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, как на данный момент обстоят дела со слотами, ловлю уже месяц и ни разу не видела свободных вживую(больше интересует Едмонтон)?
-
А хтось знає чи можуть дати маленькій дитині 5 рочків стаді перміт?
-
23.11 чекаю
-
Мій в 4 класі, я ще й аккаунт на нього створила окремий. Але я SP продовжувала. За місяць отримали.
-
Ой не знаю, вряд-ли это улучшения для нас, всё больше уходшений и каких-то правил понятных только им. 🤬
-
А його не потрібно підтверджувати як диплом з університету?
-
Канаді все одно, що Ви покидаєте країну, вони штампи ставлять тільки по прильоту
-
Внутрішні паспорти у консульстві, здається не роблять Це треба у ДП Документ у Європі
-
Подскажите пожалуйста , подали я на PR и на продление WP , теперь услышали что так делать не лезя, можно аннулироваться заявку продления WP?
-
Ми подалися наприкінці грудня. Не отримали ще
-
Сегодня получил человек аор с анкетой за 7 ноября
-
Можно анулировать заявку на WP или можно подавать заявку на WP при поданном кейсе на PR ?
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago