PR CUAET
-
Канаді все одно, що Ви покидаєте країну, вони штампи ставлять тільки по прильоту
-
Внутрішні паспорти у консульстві, здається не роблять Це треба у ДП Документ у Європі
-
Подскажите пожалуйста , подали я на PR и на продление WP , теперь услышали что так делать не лезя, можно аннулироваться заявку продления WP?
-
Ми подалися наприкінці грудня. Не отримали ще
-
Сегодня получил человек аор с анкетой за 7 ноября
-
Можно анулировать заявку на WP или можно подавать заявку на WP при поданном кейсе на PR ?
-
Почему нельзя. Мои консультанты говорили, что можно
-
Теперь много вопросов
-
Сказал адвокат
-
Услышали где?
-
Ці речі взагалі ніяк не повʼязані
-
Можна подаватись на продовження вп при відкритій заявці на гум програму. Ніяких проблем.
-
Доброго дня Коли дістав аор і здав біометрію? То потрібно реєструватись тут? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-status.html# І вибирати Client Application Status ?
-
Добрий день всім, можливо хтось мав досвід отримання довідки про несудимість з Франції, чи з інших франкомовних країн. Чи робили ви переклад цієї довідки та чи завіряли їх у консульствах відповідних країн? Чи робили апостиль? Дуже дякую всім за відповіді!
-
Скільки чекали на портал 2 та який офіс ?
-
Я чогось дотуркала це тільки при заповненні другої заявки - на чоловіка. А свою спартачила, зазначила не весь досвід і найголовніше що канадський не вказала. Тепер ламаю голову як то виправити🤦🏻♀️
-
То вы тоже подавались? И были в такой же ситуации?
-
Так, можна
-
Скажіть будь ласка, скільки пейстабів надсилали? Вони ж за по два тиждня. Тобто за який період вони хочуть бачити? Дякую 🙂
-
Я вам пишу как мне написали консультанты с фирмы, с которой мы подавали на ПР. Я не адвокат, чтобы быть уверенной, сори
12 Jan 2024, 17:45
Post 99975 of 389554
6 minutes ago