PR CUAET
-
Я чогось дотуркала це тільки при заповненні другої заявки - на чоловіка. А свою спартачила, зазначила не весь досвід і найголовніше що канадський не вказала. Тепер ламаю голову як то виправити🤦🏻♀️
-
То вы тоже подавались? И были в такой же ситуации?
-
Так, можна
-
Скажіть будь ласка, скільки пейстабів надсилали? Вони ж за по два тиждня. Тобто за який період вони хочуть бачити? Дякую 🙂
-
Я вам пишу как мне написали консультанты с фирмы, с которой мы подавали на ПР. Я не адвокат, чтобы быть уверенной, сори
-
По логике, вы ж не знаете, дадут или нет ПР. Вот и подаетесь на В.пермит
-
Нет .
-
Вы в этом уверенны?
-
Можно подавать на продление ворк пермит. И инструкции мне выслали
-
Ми теж подались на гум, та адвокати сказали що нема проблем, можете подаватись на продовження, це ніяк не повʼязані речі. Також можно спокійно на грінку подаватись в сша теж. Чого ее можна робити ні в якому разі то це їздити в Україну під час розгляду.
-
Так, все вірно
-
Тут правильно?
-
Я не вижу смысла продлевать пермит, потому что паспорт у меня до мая 2026, а пермит до августа 2025. Решила не заморачиваться
-
Вітаю, Якщо вже хтось подав декларацію можете будь-ласка відповісти на питання. Чи ви вказували 3000 допомогу як дохід? Дякую
-
Хм.. мені б підійшло)😀 але дитячий теж треба
-
Нет
-
Дякую, заспокоїли)))
-
Если был бы доход Прислали бы Т slip
-
Але майте на увазі що не всі програми в трекері проглядаються. Нажаль не знаю яка ні 😔
-
$3000 подарок от Канады
12 Jan 2024, 17:45
Post 99990 of 399985
5 minutes ago