PR CUAET
-
Добрий день, я правильно розумію що цю частину форми 0191 треба завіряти нотаріально?
-
Різниця в 5 баксів не дуже велика.....А Commissioner of oath потрібно ще знайти теж )))
-
В інтернеті. Так і напишіть програми імміграції Nova Scotia. Рекомендую вам піти на гілку Нова Скошия.
-
Я один, мене три тижнi розглядали по AOS
-
А по вашому досвіду, швидше розглядають, якщо одна людина у заявці чи немає різниці?
-
www.mapledream.ca/book-online Перепитався, в неї тільки через Zoom також, і запис вже на грудень
-
Дайте,пожалуйста, координаты Тани Карбованец. Благодарю заранее.
-
Таня Карбованець в Калгарі, але наскільки я знаю вона також консультує лише онлайн. Богдана в Едмонтоні, але здається тільки онлайн також.
-
Дай Бог, щоб у кожного так було! 😱
-
В мене новий рекорд. AOS подали 10.22.2023, отримали номінацію 10.27.2023 Розгляд 5! Днів
-
www.mapledream.ca/book-online Перепитався, в неї тільки через Zoom також, і запис вже на грудень
-
Дайте,пожалуйста, координаты Тани Карбованец. Благодарю заранее.
-
Плюс наскільки я розумію в Богдани на консультації немає слотів до Грудня
-
Таня Карбованець в Калгарі, але наскільки я знаю вона також консультує лише онлайн. Богдана в Едмонтоні, але здається тільки онлайн також.
-
Здравствуйте Посоветуйте пожалуйста эмиграционного консультанта по Альберта, который физически проживает в Калгари . Спасибо 🙏
-
Пишу вам в приват
-
@OstapBosak
-
Здравствуйте Посоветуйте пожалуйста эмиграционного консультанта по Онтарио . Спасибо 🙏
-
Ви читаєте назву гілки? Перенесла в загальну гілку
-
Моя колега адвокат, Українськомовна, онлайн бере 30
12 Jan 2024, 17:45
28001/443387
about a minute ago