UA to Canada CUAET
-
Мені цікаво, а чому ви вважаєте себе в праві повчати, людей що робити? Кожен має право на помилку, або непомилку. Чи ви свята і все так таки добре знаєте? Тобто це не питання, а так для роздумів, я сподіваюсь… розумієте, я вірю, що чат створено для підтримки корисною інформацією людей, які цього потребують. Що означає ці люди не мають боятися потребувати. А ви не спроможні допомогти, а залякуєте і повчаєте. Тож як ви боїтеся за поганий взірець українця в Канаді, станьте самі гарним взірцем
-
Вибачте, якщо була грубою.
-
Скажіть будь ласка ?як довго чекали на підтвердження вклейки для дітей ? Нам с дружиною прийшло запрошення ,а на дітей ще ні ,кто с таким досвідом уже мав діло?
-
Доброго дня, можливо в когось була схожа ситуація. В мене немає закордонного паспорта, подала заявку по внутрішньому українському. Прийшов лист Original Passport Request, але паспорт в системі не вказувала. Як втакому випадку краще зробити?
-
така ж ситуація з дітьми, в них тільки свідотство про народження тільки є. Підтвердження не приходить. Подавала як сім'ю, з чоловіком. В мене і чоловіка є, в діток підтвердження не має.
-
Подали анкету 22.06, 27.06 здали біометрію в Берліні. 16.08 отримали підтвердження з чоловіком. Так як в мене лиш укр.паспорт, треба писати заяву на foil less?
-
можете податися, але не зрозуміло, куди вклеють візу, якщо немає закордонного паспорта. Вище писала, що мені підтвердили, але от питання з вклейкою візи
-
Как обновлять календарь при записи на биометрию
-
Вам видадуть одноразовий проїзний документ 😃
-
Потрібно відправити український паспорт і всі необхідні документи, вони повернуть з цим дозволом?