UA to Canada CUAET
-
Всем привет , подскажите может кто-то знает, когда получаешь letter of introduction (разрешение на работу ) в течении какого времени я могу им воспользоваться ? Можно ли будет через год или два ? Или у него есть срок годности? И потом нельзя уже будет работать по приезду
-
в самом этом письме указан срок его validity
-
Подскажите кто вклеивал визу, если проплатил назад кур’єра адресного как можна забрать самому что б не передавали на доставку?
-
Я спочатку писала кирилецею, бо гадала ж що то офіційний документ, мусить бути як в ньому😅
-
Здравствуйте, пришёл запрос на паспорт в личном кабинете и в бланке написано , что нужно в течении 30 дней отдать паспорт иначе дело аннулируется и отдать нужно с этой бумагой. И вопрос нужно ли мне ждать ещё мейл на запрос паспорта ? Спасибо за помощь
-
Уже 4 недели как паспорт у них, а они присвоили номер ему только начиная с 10.08. Это Польша. Спасибо за инфо 🙏 Буду признательна за контакты.
-
Добрый день, может кто-то подавал паспорт после 30 дней? Приймут они его?
-
-
Спасибо)
-
Підкажіть, чи доставляли комусь паспорт, з надрукованою візою, кур'єром по Польщі, а саме в інше місто Польщі, наприклад Краків? (Це якщо ви подавли паспорт на друковану візу) Оскільки моїй знайомій, яку я уповноважила листом на отримання мого паспорту, навіть ніхто не набирав. Хоча служба підтримки мені відписала, що паспорт було передано кур'єру ще 3 тижні тому. І вартість доставки(дуже немалу) я сплатила повністю наперед, як і вимагалося. А зараз служба підтримки відписала, що приїздіть до візового центру(кур'єри якщо не можуть передати, то повертають паспорт у візовий центр), але я в Україні і без паспорту не зможу виїхати до Польщі(( Підкажіть будь ласка що можна зробити і куди звертатись
-
В нас практика невтішна. 21.07 завезли особисто в візовий центр в Варшаві паспорт. А лист з присвоєнням номеру і взяттям в роботу прийшов лише 10.08 😭 І, як сказали, в колл-центрі, саме з цієї дати рахують старт і до 6 тижнів 🤦♀️😩