UA to Canada CUAET
-
Спасибо)
-
Підкажіть, чи доставляли комусь паспорт, з надрукованою візою, кур'єром по Польщі, а саме в інше місто Польщі, наприклад Краків? (Це якщо ви подавли паспорт на друковану візу) Оскільки моїй знайомій, яку я уповноважила листом на отримання мого паспорту, навіть ніхто не набирав. Хоча служба підтримки мені відписала, що паспорт було передано кур'єру ще 3 тижні тому. І вартість доставки(дуже немалу) я сплатила повністю наперед, як і вимагалося. А зараз служба підтримки відписала, що приїздіть до візового центру(кур'єри якщо не можуть передати, то повертають паспорт у візовий центр), але я в Україні і без паспорту не зможу виїхати до Польщі(( Підкажіть будь ласка що можна зробити і куди звертатись
-
В нас практика невтішна. 21.07 завезли особисто в візовий центр в Варшаві паспорт. А лист з присвоєнням номеру і взяттям в роботу прийшов лише 10.08 😭 І, як сказали, в колл-центрі, саме з цієї дати рахують старт і до 6 тижнів 🤦♀️😩
-
Можливо, ми вже пожалкували. Бо свої паспорти я відправляла курьером. А от з чоловіком ось такий казус. І зараз намагаємося просто знайти варіант як забрати паспорт, бо виникли нагальні питання і треба летіти. Без документу так довго взагалі ніяк.
-
Добрый день,подскажите пожалуйста хотя бы примерные сроки рассмотрения визы после сдачи биометрии
-
Минимум месяц
-
Спасибо,а то уже месяц прошёл и начал паниковать😅 А в интернете информации 0
-
1200, термін від 3 до 6 тижнів
-
вже 5 днів питаюсь днем і вночі...но ніяк немає результату
-
А э тут хтось, хто вже в Канаді з візою W-1 ( Worker) Цікаво🙈
-
👷 хто володіє інформацією щодо підтвердження кваліфікації ЗВАРЮВАЛЬНИКА в Канаді? Які заклади цим займаються, які строки цього процесу, документи потрібні?