UA to Canada CUAET
-
Self-employed
-
вже 5 днів питаюсь днем і вночі...но ніяк немає результату
-
А э тут хтось, хто вже в Канаді з візою W-1 ( Worker) Цікаво🙈
-
Final decision - August 18, 2022: Your application was approved. Check your messages below for details.
Ребят, это уже можно ехать за паспортом или ещё нет? Внизу сообщений нет новых.
-
👷 хто володіє інформацією щодо підтвердження кваліфікації ЗВАРЮВАЛЬНИКА в Канаді? Які заклади цим займаються, які строки цього процесу, документи потрібні?
-
Таке питання - чи допомагало комусь звернення у кризову форму? 1,5 місяці тому написала туди щодо помилки в апликейшн. Додала код Ukraine 2022. В досі не маю ані відповіді ані виправлення)
-
Дивлячись яка віза. Якщо та, що вклеюють - їхати можна коли захочете. Якщо фоіл-лесс - в'їхати і правда треба протягом 6 місяців.
-
Подскажите чем отличается SJTD от Foil less ?
-
Ну мой опыт это 1 месяц и 3 дня , все придёт )
-
Sjtd даётся если нет заграна. Foil less чтобы не вклеивать в загран и сэкономить время
-
насколько знаю - Бухарест обратно не отправляет. Возможно конечно уже что-то поменялось, но когда мы там были - сказали что отправка только по Румынии и Молдове , но вы лучше уточните)
-
Спасибо, я делаю это через фирму и курьера.
-
Але я не бачу там категорії такої(
-
Добрый день подскажите если загран действителен ещё 2 года, то визу вклеят тоже на 2 года и ворк пермит дадут на такой же срок , смогу ли я потом продлить ещё на 1 год визу и пермит без всяких проблем?
-
Скористайтесь пошуком по чату вашого питання
-
Чи можна отримати ворк і стаді перміт одночасно?
-
Подскажите пожалуйста когда в Дюссельдорфе в ящик кладёшь паспорт , что нужно писать на конверте ?
-
У меня прошло 3 месяца
-
И пришёл положительный ответ?
-
Що означає графа "Date applied" в табличці статистики? Це ж не дата відправки анкети? Бо у багатьох ця дата збігається із днем здачі біометрики.