UA to Canada CUAET
-
Ок, спасибо большое!
-
Прийшов трекінг код, але не мені на пошту, а моїй довіреній особі, котра буде забирати паспорт. Хтось зтикався з таким? Бо мені нічого не прийшло 🥲
-
Кто-то отдавал паспорт на вклейку лично в Варшаве ? Сколько заняло по времени ?
-
Подскажите пожалуйста,если я имел внж Польши и когда выезжал с неё,мне не поставили печать в паспорте,получается мне не чем доказать дату выезда?Только въезд?
-
что именно ? сама подача ? если сама подача то 1 -2 мин. но еще 40 мин ожидала пока вызовут всех на вверх для подачи 🙄
-
Доброго дня, дата на яку був здійснений запис на здачу пальців у Львові 3 вересня, це субота, але по графіку вони працюють з понеділка по п’ятницю, проте є підтвердження на здачу біометріі в цей день, так вони працюють в суботу чи ні, хто здавав у Львові біометрію?
-
Працюють
-
Якщо на сайті була така дата, значить працюють здавали 06.08, в суботу, все добре
-
Через сколько пришёл ответ что можно приходить забирать паспорт ?
-
2 недели , 10 раб.дней
-
Кто уже прилетел в ванкувер можете связаться, для информации, спасибо
-
задавайте вопросы здесь пожалуйста - t.me/UaVancouver
-
Підкажіть будь ласка. Чи можу я відправити паспорт на вклеювання візи в Польський візовий центр у Варшаві? Там де здавав біометрію. Якщо в анкеті я вказав місце проживання в Україні. І український адрес. Не можу знайти в анкеті номерацію питань. Та що вказана на сайті.
-
Конечно Так как в Украине нет возможности вклеить визу
-
А є тут хтось хто вже подавав паспорт за іншу людину ?
-
Я не качала ничего. Просто горит тут функция такая. Мне ничего не надо делать? Просто пролежать ждать?
-
А чому не можна?. Вже працюють візові центри в Львові і в Києві. Відбитки там вже здають.
-
Відбитки здають паспорти здати не можна в Україні, на вклейку візи
-
кому вы что собираетесь доказывать?
-
Чи можна записатися на сдачу біометрії в Києві або у Львові ? Чи треба до Польші ?
100720/287289