UA to Canada CUAET
-
Добрый день! подскажите можно ли паспорт самостоятельно отнести в визовый центр в Варшаве или нужно отправить по почте? паспорт насколько я поняла можно забрать самостоятельно в визовом центре спасибо!
-
скажите, пожалуйста, какой вид визы это? Я имею ввиду буква в визе и цифра :) спасибо
-
Привіт, я правильно розумію, що в Україні зараз неможливо зробити біометрію?
-
Так, неможливо, потрібно робити у іншій країні
-
Ребята, подскажите, пожалуйста. Пытаюсь записаться на биометрию. В письме приглашении ссылка была только на сайт, где общий перечень vac. Помог совет с почтой hotmail для кода, но через chrome/chrome incognito, opera/opera vpn, explorer везде на год вперед только белые поля по Варшаве, Вене, Будапешту, Братиславе, Стамбулу, Бухаресту. Может есть какой-то браузер через который можно увидеть места на запись?
-
Підкажіть будь ласка! Сімя з 4 людей подавала документи разом, але батькові не виходить виїхати. Чи може повнолітня дитина з цієї сім’ї сама подати на біометрику?
-
Канадську візу українцям зазвичай ставлять до кінця строку дії паспорта
-
а если паспорт кончается через пол года?
-
Обратитесь в посольство Украины чтоб продлили на 5 лет и только потом подавайтесь
-
А є можливість зробити новий паспорт? Зазвичай для посадки на літак для виліту паспорт має бути дійсний МІНІМУМ ще півроку після в’їзду в Канаду. Можливо зараз будуть робити виключення, але просто буде залежати від авіаліній, щоб просто на паспортному контролі в аеропорту вас не розвернули перед посадкою на літак
-
Моя родственница продлила паспорт ребёнку за час в Консульстве. В Париже.