UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Можливо хтось знає коли відкриється запис на біометрію у Львові на вересень? В даний момент пише що вільних місць немає
-
А якщо дати немає вільних? А ці 15 днів закінчуються вже
-
Там надо сидеть 24/7 и пытаться словить место. Некоторые так уже месяц ловят( Вчера выкидывали места на 20.09, но много желающих, я не успела
-
То ще той квест. Вчора в 12:00 відкрилась запис на 20.09 В цій групі є інформація по вільним місцям і там люди відслідковуть коли появляються вікна. Я більше 3 тижнів ловила записи, а завдяки цій группі на 5-й день записала 2-хина Львів t.me/Green_Windows_CUAET
-
Вже легше, дякую) А щодо другого питання мабудь доведеться туди телефонувати питати. Щоб точно зміг забрати.
-
Дякую усім за відповідь!
-
Або моніторити постійно, або вислати тоді кур'єром, нажаль я не знаю як спіймати дати зараз
-
Доброго дня. Питання на рахунок перельоту. У Калгарі пересадка 1год 40хв вистачить? Чи шукати з довшою? Дякую
-
Хто заповнював з інженерів-механіків (обладнання хім.виробництв і підприємств буд.матеріалів) анкету, що писали в Field of Study?
-
Самолёт может задержаться это раз , ворк пермит оформить нужно в первом аэропорту прилёта в Канаду это два….
-
Дякую
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста,может кто летел через авиакомпанию Lufthansa? Подскажите как впечатления?
-
Люфтганза - найкраще шо може бути
-
Багато негативних відгуків читаю про неї, тому і переживаю.
-
Здравствуйте, кто знает, можно ли лично отнести паспорт на вклейку в Берлин?
-
Два месяца ждали письмо- запрос?
-
Да, в тот же день, что и запрос на паспорт.
-
Скажите, пожалуйста, а если паспорт до 2025 года. Тоже лучше продлить?
-
Так заранее не продлевают И последние визы люди получили не визитор до конца паспорта, а воркер на 3 года. Так что не напрягайтесь 🤷♀️
-
кто может помочь с процессом отправки документов в визовый центр? какими службами вы это доставляли? как это отправить из Украины? какие могут быть сложности, о чем следует позаботиться? буду очень благодарна, боюсь что-то не так сделать
101567/287104