UA to Canada CUAET
-
Не потрібно і те і те вводити лише львів
-
Я забирала паспорт з візою коли пройшло 20 днів
-
Треба ловити, моніторити постійно
-
Всем доброе! Есть важный вопрос, кто-нибудь подавался с кейсом судимости ? Если не ловко написать в чате, можете написать лично. Мне это очень важно 🙏
-
Така ж сама історія і у мене. Не можу записатися.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, все заявки CUAET рассматриваются в Лондоне?
-
В мене не біометрія, а вклейка У Львові тільки біометрія
-
Дякую, моніторю постійно вже днів 5. Без змін.
-
Тобто, коли ваша віза була готова і ви отримали повідомлення про те, що можете забирати паспорт, ви забрали його через 20 днів? Не було жодної проблеми чи питання, чому їх забрали так пізно?
-
Доброго дня хто летів з Варшави або взагалі до відльоту мешкав в Польщі? Картки польських банків закривали ?
-
Ставьте одну дату на выезд с Украины и ту же с какой защита или внж...та же история была, мы машинойехали 3 дня, тоже не могла понять , что не так🧐
-
Так Все вірно Забрала за 20 днів
-
Нема смислу закривати. Ще пригодиться)). Канада то ж не повноцінна імміграція..
-
Доброго дня друзі! Підскажить у гохо та коли була успішна запис на біометрію у Львові. Дякую !
-
Підскажіть будьласка. Чи має відобразитись в кабінеті те що візу вклеїли в паспорт ?Пару років тому коли я робив собі візиторську візу то там появився номер візи.
-
Чи знає хтось що це чи ок? Заявка дитини неповнолітньої 😞
-
В них немає що перевіряти. В моєї дитини так само,нам 5 років.
-
Это нормально. Для детей. У нас у детей тоже так было. И все давно с визами )
-
На детей позже визы приходят ? Мне с женой запрос на паспорта пришёл а ребёнку ещё нет
-
Дякую
102241/286972