UA to Canada CUAET
-
Двоим пришло на следующий день а третьему 10 дней ждали, в итоге тоже появилось biometrics completed
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Це нормально, що лист на біометрію прийшов татові та мені, а мамі (вона не громадянка України) ще не прийшло?
-
Привіт, Підкажіть будь ласка скільки орієнтовно потрібно чекати після здачі відбитків до звістки про подальші дії?
-
Добрий день. Підкажіть , записана на біометрію у Львові, правильно я розумію , що з собою треба паспорт і роздрукований лист запис на біо і все?
-
паспорт, приглашение на биометию, подтверждение записи на биометрию
-
Десь писали, що від 1 дня і до бескінечності
-
Заполнила анкету, у ребенка vizitor viisa application у нас с мужем work permit application, так и должно быть?
-
Да все верно
-
Підскажіть будь ласка, при спробі зареєструватися на сдачу біометрії висвітлюється таке повідомлення. На почті жодного листа не має.
-
Доброго дня. Плануємо вилітати,нам підказали треба медичну страховку, де її взяти?
-
Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made
-
А ви отримали? Скільки чекали? Хотілося б почути більш реальні цифри від людей з досвідом)
-
Після звернення через Кризову форму?
-
Нет, просто ждали
-
Найдовше бачив чекали 152 дні до отримання паспорт реквест Все інше рандом, така статистика, нажаль
-
19 липня анкета і запрошення на біометрію;25 того пройшли біометрію ;2 серпня запит паспорта
-
Я 3 месяца ждала :(
-
17 серпня візовий центр отримав мій паспорт, до сих пір немає підтвердження. Що робити?
-
Чекати, ми 2 тижні чекали .
-
В мене пройшло 10 днів після того як візовий зареєстрував мій паспорт на вклейку
102818/286241