UA to Canada CUAET
-
Підскажіть будь ласка, при спробі зареєструватися на сдачу біометрії висвітлюється таке повідомлення. На почті жодного листа не має.
-
Доброго дня. Плануємо вилітати,нам підказали треба медичну страховку, де її взяти?
-
Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made
-
А ви отримали? Скільки чекали? Хотілося б почути більш реальні цифри від людей з досвідом)
-
Після звернення через Кризову форму?
-
Нет, просто ждали
-
Найдовше бачив чекали 152 дні до отримання паспорт реквест Все інше рандом, така статистика, нажаль
-
19 липня анкета і запрошення на біометрію;25 того пройшли біометрію ;2 серпня запит паспорта
-
Я 3 месяца ждала :(
-
17 серпня візовий центр отримав мій паспорт, до сих пір немає підтвердження. Що робити?
-
Чекати, ми 2 тижні чекали .
-
В мене пройшло 10 днів після того як візовий зареєстрував мій паспорт на вклейку
-
Значит еще на проверке. Я заполняла апликацию на сына отдельно. Ему пришел ответ на следующий день. А мой пришлось ждать 2,5 месяца. Попробуйте написать письмо в визовый центр
-
Усім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як виглядає запрошення на вклейку візи? Здавала відбитки 26.07, сьогодні прийшло повідомлення, що вони дійсні 10 років, але про паспорт нічого не сказано. Що це таке?🙈
-
Скільки в кого висів статус final decision, перед ready for collect?
-
Приглашаем на вклейку может придти от 1 дня до ( рекорд ) 146 дней.ждите. Вначале придет сообщение валидации ,потом паспорт реквест.
-
От пришло уже сообщение валидации, значит уже скоро должно быть само приглашение?
-
А сколько времени у вас прошло от подачи заявления?
-
С 28 апреля висит по сей день…
-
Саму анкету? 09.07, отпечатки 26.07 и сегодня пришло подтверждение биометрии
102826/287968