UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Після відправки паспорті поштою у візовий центр, на вклейку візи, повинно прийти якесь повідомлення на е-мейл, що вони отримали паспорт? Якщо ні, то як перевірити чи вони отримали паспорт?
-
Подскажите пожалуйста, в закреплённых не нашёл инфо. Пришло письмо об отправке паспортов для вклейки визы.
- В перечне, для отправки с паспортом, нужно приложить квитанцию об оплате за обратную доставку паспорта. Нигде нет информации какую сумму и на какие реквизиты нужно оплачивать(
- Форма согласия VAC (VAC consent forms) якобы есть на их сайте. Но тоже сайт пересмотрел и не нашёл (
- Имеет ли значение какой службой отправлять? Курьерской или обычной почтовой? Кто уже отправлял напаспорта, подскажите пожалуйста по этим вопросам. Заранее благодарю!
-
Вони відправлять декілька повідомлень, в них будуть трек номер, але це буде коли вони зареєєструють його, в нас в ранці прийшов паспорт( бачили по трек номеру пошти) а в обід вже візовий написав що паспорт у роботі
-
Бо я перевірив по трек номеру пошти, що сьогодні о 8:30 паспорти були доставлені до візового центру, алк жодної інформації на мейл так і не отримав від візового центру.
-
www.ua2canada.info/assets/files/VFS-ConsentForm-0c2d2c98ba1822854df87d0b9eaf4483.pdf
-
Доброго дня,Підскажіть ,будь ласка ,на сайті прислали biometric validity letter ,де вказано мій аплікаційний номер(на початку номеру стоїть буква V),що зазначений був на всіх документах , Два дні тому мені прислали на пошту ще один точно такий ж biometric validity letter ,тільки тепер з іншим аплікаційним номером (на початку вже буква W) і датою Також надіслали вчора лист про ворк перміт з тим іншим аплікаційним номером (W), Не можу зрозуміти ,це якась помилка чи воно і має змінюватись?
-
Готовилась, да, но до сих пор не пришёл запрос на вклейку
-
Скажіть будь-ласка, якщо анкету подавала вказувала свій укр номер так як була в Україні на той час і зараз до вересня місяця буду в Україні здам біометрію у Львові і буду їхати закордон і там вже вклеювати візу, а номер телефону в мене зміниться мені будуть на той номер телефонувати чи писати, чи його можно змінити якось на новий?
-
Ответ получите по email. Не переживайте
-
На нем написано какие ограничения, нельзя работать медсестрой, воспитателем и прочее. Чтобы снять их, нужно пройти мед комиссию, ее нужно пройти в любом случае в течении 90 дней нахождения в Канаде, но заменять wp на новый, если Вам оно не нужно, не обязательно