UA to Canada CUAET
-
В Украине не вклеивают
-
Всем привет, кто вклеивал визу в паспорт в Варшаве, подскажите, нужно записываться или просто принести паспорт? И как долго вклеивают?
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка на рахунок вакцини від COVID. Я вакцинувалась майже рік назад, в Польщі. Як буде по прильоту до Канади? Паспорт вакцини при собі, але не знаю чи має він якесь значення для Канади, чи варто ще раз вакцинуватись?
-
Зареєструвалася на біометрію на 27 вересня, а листа отримала сьогодні,відповідно 30 днів буде вичерпано, чи є сенс їхати?
-
Сроки на биометрию для украинцев отменены
-
Перечитайте закріплене повідомлення
-
Привіт, висилали з Кракова поштою, від дати висилання до посольства до отримання паспорта назад пройшов майже місяць.
-
Добрий день чи вечір!Підскажіть будь ласка,кому точно відомо як отримати права 1 класу на трак-драйвера,можливо хтось знає чи є у Вінніпезі водійські курси навчання такого типу?
-
проблем не будет
-
это подтверждение вашей вакцинации. с ним вам не нужны тесты для влета и карантин
-
записываться мне вклеили за 2 недели
-
Дякую
-
Доброго вечора, в понеділок вислав паспорти на вклейку візи до Варшави. Згідно з трек номеру пошти, паспорти прибули у візовий центр вчора о 08:30, але досі не приходило жодного повідомлення від Vfs global, що вони отримали паспорти. В когось була така ситуація? Як перевірити чи вони дійсно отримали паспорти і вони вже в процесі вклейку візи?
-
Здравствуйте можете подсказать: Мне пришло письмо об сдачи паспорта на визу, что для этого нужно ли распечатывать то письмо что мне пришло?
-
Спасибо, а в чате у кого были подобные случаи? Или буду первопроходцам ?) А потом опытом поделюсь
-
нет причин полагать, что будут последствия, тк виза и wp не привязаны ни к одной провинции
-
мені взагалі ніяких смс від vfs global не приходило окрім смс, що віза вклеїна і паспорт можна забрати
-
Якщо є можливість подивіться на ютюбі різні відео. Там є багато відео, що потрібно вкласти в конверт і як все робити крок по кроку.
-
Ещё такой вопрос, нужно ли записаться на подачу паспорта?
-
Для канадцев граждан вакцтнацию более не требуют. Для украинцев по программе CUAET тоже не требуют но просят тест по прилёту и карантин на 2 недели.
103661/287574