UA to Canada CUAET
-
Мы подавались втроём - я, муж и сын (4 года), запросы на паспорта пришли одновременно, из Варшавы. Хотя на визе указано, что мне и сыну выдал Лондон, а мужу Варшава. Также ответы из кризисной формы приходили мне и сыну одновременно и от одного агента, видимо, в связке рассматривали.
-
Спасибо за ваши ответы. Подскажите ещё один вопрос- А если я лично приеду в Польшу и подам паспорт на вклейку визы , мне его сразу отдадут, или я должна буду оставить паспорт и ждать около двух недель ?
-
можете и месяц ждать. Варшава вклеивает от 2 до 6 недель
-
Все так хотят, ни у кого не выходит. От отправки или от лично занести ничего не зависит
-
Здравствуйте. 19.08 получил запрос на биометрию, до сегодняшнего дня нет места во Львове на биометрию. Захожу каждый час проверять наличие мест для записи, в 11:00-12:00 захожу несколько раз, потому что читал в чате, что в этом промежутке появлялись места. Вопрос: может есть какие-то подводные камни в этой регистрации на биометрию? Уже около десятка «помогаев» видел в интернете, которые говорят, что деньги творят чудеса и с их помощью онлайн-запись быстренько оформляется. Как так?
-
Інструкція як записатись на біометрію у Львові. 1 - Це зробити дуже дуже складно, все залежить від швидкості вашого інтернету, вміння користуватись інтернетом та браузером в цілому, а також вашої витримки) 2 - З мого досвіду в основному місця з'являються о рівній годині, або кожні 10 хвилин, тобто 12.00, 12.10, 12.20, 00.00. Частіше за все в мене місця були о 12 годині дня, та о 00.00 ночі. Але в інші години та хвилини також іноді щось буває. Багато груп в ТГ, де обговорюють коли з'являються місця, можете пошукати. Зараз в основному місця вже на Жовтень. 3 - Коли сайт працює швидко - скоріш за все місць немає. Коли тільки бачите якісь підвисання - то скоріш за все людей на сайті стає більше, і можливо піймати місце 4 - Навіть коли ви бачите, що місце є і ви швидко обираєте собі день та час, і натискаєте підтвердження - сайт просто перестає працювати. Починає зависати, глючити, вибивати помилки і може навіть вас викине з облікового запису. 5 - Кожного разу коли ви натиснули підтвердження обраного часу та дати - ваш шанс записатись 50/50. Факт того, що ви зловили місце - це смска на телефон, та лист на пошту. Може бути затримка до півгодини ( з власного досвіду). 6 - Краще за все робити окремі акаунти на сайті VFS на різні поштові скриньки, щоб одночасно їх моніторити з різних браузерів (девайсів), та можливість піймати місця була більша. 7 - Інструкцій покрокових дуже багато як в ТГ, так і в ютубі. Наприклад тут є група де люди самі ловлять місця, та обговорюють способи t.me/Green_Windows_CUAET 8 - Дуже багато людей зараз пропонують свої послуги, ціни від 0 грн до 150$. Попереджаю, що це все незаконно і ніхто ніяких гарантій вам не дасть, ні про термін за який вас запишуть (бо це дуже індивідуально і є черги), ні про дату яку ви отримаєте. Головне - не давати більше 1000-1500 грн, і в жодному разі не давати грошей наперед, якщо це не супер велика якась група, або агентство.
-
Хотите по быстрому лично отправить и лично забрать,тогда лучше поехать в Вену. Дней 5-7 в Вене подождёте свой паспорт,лично заберёте и счастливая едете домой в Украину😅 Я так и делала в Вене 2 раза,но правда в Украину пока не вернулась)) В Польше по быстрому не получится)
-
-
Приходило
-
Доброго дня) в мене виникло питання, буду вдячна , якщо хтось відповість) заповнювала анкету собі і хлопцю)зараз батьки теж хочуть, але коли вказувала інформацію про батьків , було запитання « чи планують вони виїжати» я натиснула «ні». Мені можна просто з нуля заповнювати їхні анкети?Чи моя відповідь якось може вплинути? Наперед дякую за відповідь🧡гарного дня🙃
-
Доброго дня! The decision envelope for your application, tracking ID No. 202208ХХХХХХХKT87283 has been received from the IRCC Office on Tue Aug 23 2022 at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website at: www.vfsglobal.ca/canada/Poland. Please note this is an auto generated e-mail. Please do not reply to this email. Regards, Прийшло таке повідомлення, коли і як можна отримати паспорт?