UA to Canada CUAET
-
Підскажіть, будь ласочка, чи у Львові зараз є можливість здавати біометрію? Закінчилась дія біометріі, не можу подаватися в Європі. Дякую за будь яку інформацію з цього приводу!
-
В Стамбулі особисто здавав і особисто буду забирати.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка заявку CUAET заповнювала на старий паспорт, після чого отримала новий. Замінити можна тільки через кризис-форму і як тоді здавати біометрію, з яким паспортом йти до візового центру? В листі-запрошені на біометрію вказаний старий паспорт. Чи можливо потім візу вклеїти в новий паспорт?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, який тест потрібно здавати перед відльотом до Канади. Дитині 13 років (не вакцинований). Пцр чи Антиген? Буду вдячна за підказку)
-
Ще не знаю наскільки швидко, але коли здав то зразу прийшов трекінг номер і вже на наступний день паспорт був в IRCC, тепер чекаю коли відправлять назад в Стамбул.
-
А забирати теж зможу я сама паспорти всіх членів сім'ї?
-
В риме нельзя, например, только курьер🤷♀️категорически нельзя самим ничего🙈
-
Подскажите, вы звонили и узнавали или на сайте VFS Global в Риме написано, что нельзя?
-
Дякую!
-
у Львів намагаюся записатися вже більше місяця - тільки 22 серпня побачила вільні дні, але жодного не змогла забронювати бо сайт мене на останньому кроці викидував, писав "помилка", пропонував зайти з іншого браузера... так я промучалася з 16:00 до 18:00, і всі вакансії зникли.... Думаю, що простіше записатися у Варшаві (я не намагалася, бо треба їхати з чоловіком, а його не випустять)
-
Ребят, подскажите, пожалуйста, по прилету нужен карантин, где делать тесты, куда обращаться? Спасибо
-
Здравствуйте, недавно получил одобрение на вклейку визы. Нахожусь сейчас в Нидерландах, скажите на каком сайте можно узнать визовые центры или подобное для вклейки визы в паспорт?
-
Если вакцинации нет, то нужен карантин. Тест вам сделают по прилету прям в аэропорту