UA to Canada CUAET
-
Але в мене є знайомі, хто отримував на дітей так візу, але раніше, дитина народилась в Грузії,а тут отримати паспорт неможливо, я заповнював анкету на нього окремо
-
дякую
-
Отримали дві візи у паспорт батька, його та доньки, вписаної у його паспорт, на тому тижні
-
это не так, визы вклеивают в паспорт родителя, если ребёнок вписан.
-
На дитину була зроблена електронна віза
-
привіт, маю запитання. Якщо термін дії паспорта до 25 квітня 2025 року, то я так розумію, що візу вклеють до 24 квітня 2025 і до цієї дати можна заїхати в Канаду. До прикладу, якщо я заїду в Канаду (перший в‘їзд) в квітні 2024, ворк перміт видадуть на 3 роки, чи тільки тільки на рік, до кінця строку дії візи? Чи можливо ворк перміт видають до березня 2023, а після цього можна буде заїхати лише на правах візітора?
-
Нормально
-
Ви володієте інформацією, куди можно писати, щоб пришвидшити розгляд анкети моєї дитини, так як у всіх членів родини візи вже є.
-
Может меня поправят сейчас, но насколько я поняла из собранной мною инфы, заехать вы можете до конца визы, но и wp дают до конца действия паспорта. Но можно получить новый паспорт, заехать по старому а wp получить по новому на три года
-
Завтра здача отпечатков, пришло письмо напоминание и кнопочка подтвердить аппоинтмент... когда нажимаю, выдает ето....