UA to Canada CUAET
-
Ні. Ви матиме 3 роки щоб податися на PR.
-
Підкажіть, будь ласка, в яких групах можна знайти людину з якою можна було б знімати житло на 2 в Вінніпегу. Лечу до Канади середина жовтня + - 10 днів
-
Каждое заявление рассматривают отдельно и иногда офицерами разных стран. Можете ради интерес глянуть количество обрабатываемых заявок. Кому то везет сразу, а кто то ждет дольше. Внимательно читайте документы, они подробно все описывают. Перечитывайте по несколько раз, пока не поймете суть.
-
Добрий день. Підкажіть, може в когось була така ситуація. Здали паспорти на вклеювання віз до Варшави. По треку від VFS зроблено всі крім дитячого паспорту. З 19 серпня в кабінеті, де подавали аплікації, вже 5 разів змінювався статус, то розглядається то затверджено. Можливо якось на це потрібно реагувати? Паспорти вже майже місяць в них.
-
Привет! Планируем в вторник отправлять паспорта на вклейку, но VAC их будет доставлять моя мама. Что именно нужно заполнять если доставляет не заявитель? Как я понимаю CONSENT FORM заполняет заявитель, а на доверенное лицо нужно заполнить Consent for Indirect Submission and/or Collection. Все ли верно или я что-то пропустил?