UA to Canada CUAET
-
Хто вже відкривав банківський рахунок у Канаді, для американських доларів потрібно окремий?
-
Є тут такі які планують здавати БІОМЕТРІЮ в Молдові ?
-
Варшава
-
Дякую
-
Доброго вечора , таке питання у мене з дружиною буде віза вклеїна а дітям хочу попросити фуелес так як паспорта закінчуються через 5 місяців чи можемо ми вилетіти з Франції якщо у дітей буде фуелес ?
-
Доброго времени суток. Подскажите пожалуста, можно ли сдать паспорт на вклейку в другой стране, если биометрические данные сдали в Польше? Если да, то в каких странах можно сдать паспорт без записи?
-
Привіт. Допоможіть розібратись, куди відправляти паспорт на вклейку візу. (з України)Не розумію ось цю інструкцію.
-
Добрий вечір, а ви пошуком вмієте користуватись?
-
По 150 разів на день одні і ті самі питання, люди, куди ви зібрались їхати? Ви ж не можете навіть витратити 15 хв свого часу для пошуку загальної інформації. P.s. Забув в тебе спитати з остротою чи без мені писати. Чим не допомога підказака про пошук
-
Ця група створена для питань і допомоги , за день може бути 500 смс . Я людям кожен день приходить відповідь і всі питають по обставинам . В Мене теж прийшла відповідь на 3 х осіб , а на дитину немає відповіді і буду теж питати коли прийде . Хейтери є кругом і ніхто не звертає увагу
-
Якщо є можливість вказати то вкажіть, це ніяк на получення візи в негативну сторону не вплине
-
Спасибо🙏 поблизости имелось ввиду Европа