UA to Canada CUAET
-
после окончания срока визы можно податься на визу заново.
у вас паспорт до какого года? интересуюсь, тк нужно понимать динамику выдачи виз с последнее время
-
сьездить в турцию покупаться, уколоться....
-
Паспорт до 32 року, але коли подавала на візу мабуть випадково вказала шо робочу треба, тому зараз хвилююся чи не буде проблем з виїздом
-
Скажіть будь-ласка чи можна навчатися по програмі CUAET в Канаді? І як це вказати при заповненні анкети CUAET
-
И я также само указал , теперь незнаю что будет...
-
В посольстве Украины. Принесли фото ребёнка, но вроде где-то бесплатно тогда фоткали. Сдали документы, подождали минут 15-20 и выдали мне паспорт с вклеенной фотографией. Но мы вклеивали в начале февраля в Румынии.
-
Сподіваюся проблемне буде, питала багатьох людей для перестраховки, кажуть шо це така ж віза
-
Чи правильно я зрозуміла: якщо при заповненні заявки вибирати «візітор» то іі дають на 10 років, а якщо «ворк» то на 3? Бо я чомусь думала, що вона впринципі видається на 10 років з яких є право працювати 3 роки? Чи я неправильно зрозуміла?(
-
В консульство дзвонила так ще наорали на мене, що вони такого не роблять та ніколи не робили 🤯
-
Доброго часу доби, Шановне паньство. Підскажіть мені, чи є тут така добра людина яка, відправляла свої паспорти знайомим за кордон, що б ті відправили їх у візовий? Мені потрібно приклад заповненої консент форми, так, що б знайомі точно могли забрати мої документи у кур‘єра
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, подав бабцю на cuaet, 5 днів тому, вона була 5 років тому в Канаді але віза вже закінчилась, цікавить якщо ще досі не прийшло запрошення на біометрію то можливо вже і не прийдеться здавати?
-
Там только двухкомпонентные
-
Добрый вечер! Подскажите, нужно с собой иметь разрешение на выезд детей от мужа уже при вылете (посадке на самолёт) в Канаду?
-
Після 60 років не треба біометріі
-
Обовязково
-
Дякую.
То які подальші кроки? Очікувати на повідомлення щоб відправляти паспорт на вклейку? -
Скажіть будь ласка шо потрібно заповняти в анкеті щоб мати змогу навчатися в Канаді?
-
Вітаю усіх) Підкажіть будь ласка де можно отримати SJTD ? Чи є список таких центрів?
-
Так
-
А какой почтой и как?