UA to Canada CUAET
-
Немає за що,бажаю успіху!
-
Підкажіть будь ласка а для того щоб особисто віддати паспорт на вклейку в Берліні потрібно записуватися або можна прийти в будь - який робочий час ? Дякую
Подскажите пожалуйста а для того что бы лично отдать паспорт на вклейку в Берлине нужно записываться или можно прийти в любое рабочее время ? Спасибо
-
А Pfizer -це євровакцина?
-
Склалась думка, що в залежності від міста проходження біометрики швидше проходить дозвіл на вклейку ( якщо у Львові,то швидше)? Бо я подалась на Варшаву
-
Здравствуйте, отвозил лично в центр, вклеили за 4 дня, рассматривал Лондон.
-
Доброго Ранку! Подскажите касательно медицинского осмотра , кто проxодил в Польше . Где можно сделать ? Сколько отдавали ? Заранее спасибо
-
Підкажіть, будь ласка, зі Львова вже отримували запити на вклейку? І як довго очікували після біометрії?🤔
-
Отримував, здавав 29.07, запит на паспорт отримав 26.08
-
Кто знает, сейчас во Львове появляються места на биометрию или все закрыто?
-
З’являються час від часу
-
Білметрію ви маєте на увазі 29.07 ? Бо ви написали 08🙈
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Вчера читала на ФБ что парень с женой делал в Варшаве ( Dr. Kruk), 840 на двоих обошлось. Тоже планируем там делать.
-
Доброго, 2 недели
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Як бути? Прийшло схвалення на візу. Але мені необхідний паспорт на данний момент. І я написав в кризову форму листа, в якому попросив їх вклеїти мені візу в мій інший паспорт. Прийшла відповідь що ми передали вашу запит в відповідний офіс. Чекайте відповіді як тільки це буде можливо. В аплікації статус обробки все теж, надішліть ваш паспорт. В кого виникала така ситуація?
-
так
-
Доброго дня. Шукав у пошуку по чаті не знайшов. Коли виїзжали з маленькими дітками, хтось робив карту імунізації, або паспорт вакцинації для дитини? ( в нашому випадку 7 місяців). Чи є якісь до того вимоги в Канаді, щоб продовжитись щеплюватись дитині
-
Добрый утро, подскажите пожалуйста, Возможно ли подаваться на визу по укр паспорту, (загран делаются), а потом на вклейку оправить загран ? Кто-то так делал?
-
А откуда и куда Вы отправляли? Я в Испании и написано, что доставка 12.15 евро по Испании
-
Скажіть будь ласка, якщо вже отримали візу, то в виїхати можна в любий момент? Хоч через рік? Чи є якись термін з моменту відкриття?
106154/287142