UA to Canada CUAET
-
Пошта доставила 18го числа паспорт - ще навіть трекінг номер не дали :(
На гарячій лінії сказали що може знайти 4-5 тижнів
-
Всем привет. Отправили паспорта в Варшаву на вклейку визы. На почту пришло письмо с трекинг номером от VFS. Подскажите, пожалуйста, по какой ссылке можно отслеживать трекинг паспортов?
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
я надсилала паспорт в Берліні саме туди, де здавала біометрію (разом із квитанцією за послуги кур*єра). Тобто у візовий центр. Вони вже відсилають паспорт на вклейку. Наприклад, моя вклейка була з міста Відень. Про живу чергу зараз не знаю, я надсилала у червні і тоді було чітко зазначено, що особисте відвідування із-за ковіду неможливе. Якщо щось незрозуміло пояснила - питайте
-
Добрий день На скільки часу потрібно прийти швидше на здачу біометрії?
-
З власного досвіду, там не беруть швидше назначеного часу. Прийдіть 15 хвилин швидше.
-
Быть беженцем рекомендованным оон не так просто, это оон лично должен вас гаправить в ту страну и очень часто это не сша и не канада, все это есть на сайте оон, а если вы сами просите беженство, то там суд
-
Дякую
-
з власного досвіду - беруть, прийшла на годину швидше, людей не було. все здала
-
У меня в письме написано за 30 мин до назначенного времени. А вот также написано нельзя брать с собой детей, которым не нужна биометрия, а если не с кем оставить, 6 лет, не оставят ее на улице же ждать?
-
стоїть термін дії на візі, після продовження паспорта - треба нову візу
-
Подскажите как в Греции отправлять паспорт на вклейку, на какой адрес?
-
Подскажите кто знает пожалуйста, на взрослых пришло подтверждение на вклейку, на детей нет ,сколько детей преблезительно будут рассматривать?
-
Добрий день! Будь ласка, допоможіть розібратись.. Якщо я зроблю медогляд не в Канаді і отримаю в аеропорту ворк перміт без обмежень, чи треба буде ще раз проходити протягом 90 днів? Чи краще все таки краще проходити в Канаді вже і змінити потім обмеження?