UA to Canada CUAET
-
Всім кому потрібен трек номер
-
Мені tracking number надійшов як тільки я здав паспорт. Через 2 дні він був видалений із системи, а ще через декілька днів я отримав approved. Тепер у мене немає tracking number, але є approved. І оце залишається гадати чи це якийсь збій і паспорт можна забирати чи це норма і треба чекати.
-
Оце ребус)
-
Здравствуйте, люди добрые подскажите как быть в такой ситуации, попали под дождь и вот результат (((((
-
11.07 и 10.08
-
Посмотрите на сайте ircc там тоже есть данные biometric Id , а также номер IRCC number, распечатайте что-то подобное или вложите в паспорт Это все таки лучше чем ничего
-
вам окрім наклеєного мали дати ще одну таку наклейку, на випадок якщо із тією щось станеться
-
Наскільки мені відомо,найшвидше буде у Відні. Якщо самому щдати і забрати
-
Спасибо большое
-
Підкажіть, будь ласка, як відправляти паспорт на вклейку з України?🙈
-
К сожалению дали только одну ((
-
Трек номер приходить на меіла і не удаляється, можне весь процес відслідковувати
-
теж цікавить) мій паспорт був доставлений до Варшави 28 липня. 22 серпня побачила зміну статусу на approved в кабінеті. Трекінг номера нема досі, як і паспорту.
-
У мене Пошта Польська сказала, що 18 серпня вони доставили паспорти, та трекінгового номеру не було і ніяких звісток вобще, тому подзвонив в візовий центр та вони надали номера і сказали, що 26 числа вони передали паспорта у посольство, напевне у них якісь проблеми з поштою.
-
DHL можете відправити, але вони назад його вам не повернуть, нема в них наразі такої опції. Краще знайти когось, хто живе в Європі, відправити їм, а вони вже будуть відправляти на приймати назад, потім відправлять вам як віза буде вклеєна.
-
Когда в файнл десишин стоит апрувд и дата это значит что уже вклеили?
-
У мене є знайомі, яким можна відправити після вклейки. А от саме з України як? Наприклад, в Варшаву треба, то нести паспорт в той центр у Львові чи поштою звичайною?🙈
-
Якщо з України відправив на вклейку паспорт через друга І в консерт форм вписав його дані Але у нього не вийде забрати, чи може хтось крім його забрати паспорт, якщо написати довіреність на іншу людину?
-
Хтось висилав паспорт у Варшаву на вклейку візи, як довго вже чекаєте? Або ж хто вже отримав, довго чекали на кур'єра?)
-
Ну я получил защиту в Европе, получить визу Канады без проблем и еду туда. Предупреждать в Европе никого не буду, помощи от моей страны кроме волонтеров было ничего
106275/286311