UA to Canada CUAET
-
DHL + турфірми
-
Отказаться от параграфа можно, но не нужно, зачем, может вам не понравиться в канаде, так хоть будет куда вернуться, не сдавайте свое внж
-
доброго дня, який термін розгляду заявки після здачі біометрії? здали 9:08 досі немає, на сайті вказано до 14 днів але у VAC нам сказали від 2 до 6 тижнів, де правда🤷🏻♀️
можливо хтось має номер або пошту де можна дізнатись про заявку
-
Спасибо, но эта у меня есть . Я не могу найти как зарегистрироваться в центр который открылся временно, у меня есть старая ссылка, но она почему-то сейчас не работает. А тут мест нет((( А в тот центр я себе делал пару в мае так там мест было свободных сразу на следующей день можно было или задавать.
-
А почему так долго?
-
Создаете группу и там всех вписываете на каждого новая анкета (добавить еще одного чел в группу), у жены там есть вопрос о муже и его номер паспорта, тоже самое и у мужа, после в конце прикрепить свид о браке и мужа внж или пмж украины.
-
Всім привіт, можливо комусь це буде цікаво або будуть питання. Нарешті отримала омріяну візу. 28.06 подали заяву на візу і в той же день прийшло запрошення на біометрію 01.07 здала біометрію 6.07 прийшло повідомлення про "схвалення" біометрії та запит на паспорт 11.07 паспорт віддала у візовому центрі в Гельсінкі 12.07 паспорт надійшов у Лондон на вклейку Писала купу листів на пошту після того, як минуло обіцяних 6 тижнів очікування та дзвонила у Канаду. 24.08 надіслала лист у кризову форму 26.08 змінився статус по трек номеру на "The decision envelope for your application, tracking ID No. ****** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in London." 31.08 статус у ircc змінився на approved та на сайті vfs global було написано, що паспорт можна забирати вже, через годину після цього прийшов letter of introduction Усе здавали у Фінляндії (Гельсінкі).
-
дякую, ви теж такий термін очікували?
-
Доброго дня. Скажіть , будь ласка. Ми перелетіли по фоіл візі, скільки дається часу щоб її вклеїти вде в Канаді ?
-
Только, если есть подтвержления этому и если муж проживал с вами на территории украины, а так я не знаю, пробуйте, может прокатит. К примеру муж со своей карты оплачивал интернет в кв на ваше имя, там доказывать нужно