UA to Canada CUAET
-
Так) Далі, всі сподіваємось, що продовжать програму, але навіть міграційні адвокати не можуть сказати що і до чого буде….
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можна привезти паспорт особисто на вклейку в Дюссельдорф в суботу?
-
а визовый центр в Киеве уже заработал? Мне выходит как активная опция для записи или это глюк и надо записываться онлайн только во Львов ?
-
Онлайн тільки Львів в Україні
-
Візовий Центр Канади в місті Київ, Україна буде зачинений до подальшого повідомлення. Будь ласка, відвідуйте цей сайт для відслідковування подальших оновлень.
-
Якщо ви про Львів , то з Гугл хром
-
Так у Львів.
-
они пишут на сайте, что понимают сложности и что скоро что-то придумают ,поэтому приглашение на биометрию уже не имеет срока годности, просят записываться как только успеем поймать дату
-
youtu.be/2F56fkrSzak Продивіться це відео
-
Добрый день! Очень прошу помощи, т.к. совсем запуталась 🤦♀️ Как мне оплатить курьерскую доставку паспорта ко мне? Я нахожусь в Бельгии, отправлять буду в Дюссельдорф. На сайте визового центра указана цена пересылки в пределах Германии? Или мне достаточно оплатить указанную там сумму и мне паспорт приедет в Бельгию? Спасибо!
-
цо ма пєрнік до вєтрака? який, на вашу думку зв'язлок, між візами ЄС і Канади, бо "мені кажуть" то не найнадійніше джерело інформації. Я мала вклеєні візи кількох країн, тому не бачу тут якогось зв'язку. Канада -це не концтабір, і вона не анульовує візи ЄС