UA to Canada CUAET
-
А можете подсказать, где точно это делается?)
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
я Сделала ошибка Когда я выполняла форму Нормально если Я сдам ешё раз ?
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, мой паспорта и моего ребёнка находится в Дюссельдорфе, в визовом центре, визу получили, нужно забрать обратно. Я не могу приехать, будет ехать подруга. Может ли она забрать и какие документы для этого нужны?
-
Никому такое не приходило?🤣
-
изменения вносятся через кризис форму. не нужно делать дубликатов
-
ооо. и я хочу! самый настоящий скам
-
Мені прийшов воркперміт на пошту. Я хотів щоб мені дали його по прильоту в Канаду, бо не знаю коли туди поїду. Можливо якось змінити, щоб мені його видали при приїзді? Щоб 3 роки рахувались від приїзду в Канаду.
-
Попахує скамерами.
-
вам не wp пришел, а письмо о его предварительном одобрении. wp выдаются только по прилету, а не по email
-
Я почту чекаю каждый день,авось что то придет,а тут милимоны,ну хоть не на легке в Канаду укочу🤣😂
-
у нас там подпись требовали. поэтому наверное доверенность нужна
-
аахаах вже й канади не треба
-
Дякую ☺️
-
Але получається що він вже якби дійсний. Пише що до 1 вересня 25 року. Три роки будуть рахуватись від дати приїзду до Канади чи від зараз?
-
від дати приїзду.
-
Ніхто не знає, я сьогодні запитував. Можуть навіть почати рахувати с дати одобрення візи
-
кому-то выдают от даты влета, кому-то по датам в письме. на усмотрение/настроение офицера
-
Підкажіть, будь-ласка, я коли здавала 26.08 паспорт на вклейку у Варшаві, мені не дали ніякого папірця з номером, сказали,що повинно прийти три повідомлення на пошту і в кабінет. Було дуже багато людей, і я так розумію,що номер не дали не тільки мені(
-
Добрий) Здали Біо у Львові 11.08.22 01.09.22 я вже отримала запрошення на вклейку.. Чоловік ще чекає..
108344/287224