UA to Canada CUAET
-
Ну по факту, ви будете нелегалом для Німеччини. Тому проблеми можуть бути. Можливо можна буде вилетіти з Польщі транзитним рейсом, коли в Німеччині ви будете робити просто пересадку на інший літак. Але ви краще ще поуточняйте це питання в інших.
-
На приклад де це дізнатись ?
-
Не знаю. Можете попробувати написати в німецьке консульство і описати свою ситуацію або написати до авіакомпанії через яку будете летіти. Або просто пошукати людину яка в цьому добре розбирається або яка вже це проходила.
-
Із Варшави білет коштує 4000+ а з Німеччини 2000
-
t.me/UAtoCanada/65072?thread=65068
-
Я розумію, в мене така сама ситуація, але я ще в найближчий час летіти не буду. Якщо не получу карту побиту в Польщі, то буду так само вивчати це питання. Або буду шукати рейси з Дубліна або Стамбула (в нас там окремі 90 днів безвізу) , там здається тоже дешевше чим напряму з Польщі.
-
Я так понимаю что вам не пришло приглашение на вклейку визы? У меня тоже самое с ребёнком. Я уже вклеила, а ребёнку так и не пришло приглашение
-
Добрий день! 4000+ в якій валюті?
-
Злотих
-
Так,мені прийшло, здала паспорт у Варшаві на вклейку, чоловіку досі немає нічого(
-
Дякую! Це десь 700 євро?
-
Добрый вечер 🌙
Как будет развиваться ситуация, если подать паспорт на вклейку визы по foil less. Но виза foil less закончится во время нахождения в вызовом центре. Ведь там возможны задержки... -
Сума змінюється від дати виліту. І від рейсу
-
Це зрозуміло) Зато з Женеви на Торонто або Монреаль ціна стабільно 1300 +/-10 євро незалежно від того за день купляєш білет або за 2 місяці. Один плюс - рейс прямий.
-
Здравствуйте. Подскажите при заполнении заявки: если проезжал транзитом страны, какой указывать регион?
-
t.me/UAtoCanada/50168?thread=50165
-
Пересекал границы нескольких стран на автобусе. Ехал из Украины через РФ, Латвию, Литву, Польшу.
-
Укажите тогда все страны, через которые ехали в качестве транзита.
-
Страны то я укажу. Там регион нужно указать, какой писать?
-
Укажите названия населенных пунктов, через которые у вас был транзит.
108660/286107